ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Szezonkezdés családi autóval, Hankook nyári gumival


A téli-nyári abroncsváltáskor rendszeresen fordulnak hozzánk segítségért olyanok, akik sokat vezetnek, de nem tudnak hatalmas összeget költeni az aktuális gumiszettre. Közülük a legtöbben családos, dolgozó emberek, akiknek nagyon fontos a biztonság és a kényelem, de nem tehetik meg, hogy százezreket adjanak ki a nyári gumiabroncsokért. Nekik sokszor a Hankook nyári gumik kínálják a legjobb megoldást.

Hogyan kell jól gumit választani?

Sokszor bemutattuk már itt, a blogban, hogy milyen gumi kell az autóra, mi alapján kell dönteni a gumivásárláskor. Amikor a kerekek cseréjét javasoljuk, általában nem szeretünk az árról beszélni, mert hiszünk benne, hogy ebből a szempontból a biztonság az első. Mindenki megérdemelné, hogy a kocsija teljesítményének, a vezetési stílusának és életmódjának legmegfelelőbb, prémium abronccsal közlekedjen. Ezért is igyekszünk alacsonyan tartani az árainkat.

Csakhogy az élet durva tanító. Gumiabroncs vásárlás terén sokszor kompromisszumot kell kötni. Mutatjuk, mi alapján érdemes megtenni ezt:

Miért pont Hankook nyári gumi?

Több oka is van annak, amiért a hozzánk fordulóknak Hankook nyári abroncsokat ajánlunk. Az egyik szempont, hogy a Hankook Magyarországon is rendelkezik gyárral, így a gumik ellátási lánca viszonylag biztos és az áruk is kedvező.

A másik fontos szempont pedig az, hogy még az alsó-középkategóriás gumik sem teljesítenek alul a komolyabb prémium papucsokhoz képest. Természetesen nem állítjuk, hogy ezek a legjobb nyári gumik, de mi azt tapasztaltuk, hogy jó áron kapunk megbízható minőséget.

Segítség, gumicsere!

Akik még ez után is bizonytalanok a választásban, bátran forduljanak gumiabroncs webáruházunk ügyfélszolgálatához. Szívesen adunk tanácsot a választáshoz, és segítünk a gumik össszehasonlításában is. Természetesen nem szeretjük csak egy gyártó termékeit ajánlani, ezért bármikor segítünk, hogy kompromisszummentes megoldás szülessen.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences