ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK


Gyártási év/ DOT információk
Gumiabroncsaink szinte minden esetben friss gyártásúak. Ez azt jelenti, hogy a gyártási évük jellemzően 1 éven belüli, legrosszabb esetben maximum 2 éves.

Kivételnek számítanak azok az abroncsok, melyeknél a weboldalon, az Alapadatok részben külön feltüntetésre került a 2 évnél régebbi DOT-jelzés (pl. DOT2018).

Amennyiben az oldalunkon külön nem volt jelölve, mégis 2 évesnél régebbi abroncsot küldünk ki, a megrendeléstől díjmentesen elállhat, az abroncsokat saját költségünkön szállíttatjuk vissza.

A megjegyzésben feltüntetett, gyártási évre vonatkozó kéréseket nem tudjuk figyelembe venni, a megrendelést minden esetben a fentiek alapján teljesítjük.

Készlet információk
A termékek adatlapján pontos információt lát a készletet illetően, így tájékoztatást kap arról, a kiválasztott abroncs van-e raktáron.
checked
Amennyiben zöld pipát, valamint „Készleten” feliratot lát a termék mellett, abban az esetben az adott gumiabroncs van raktárunkon. Ha a jelzett termékmennyiség elegendő a megrendelés teljesítéséhez, az abroncsok várhatóan 1-3 munkanap alatt érkeznek Önhöz.
checked
Amennyiben piros X-et, valamint „Rendelhető” feliratot lát a termék mellett, abban az esetben a termék nincs raktárunkon. A gumiabroncsok beszerzési ideje általános esetben 2-7 munkanap, egyedi esetben akár ennél jelentősen több is lehet. Pontos információért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat vagy érdeklődjön emailben.


Kátyúgarancia
Több gyártó abroncsaihoz biztosítunk kátyúgaranciát, olyanokhoz, mint az Apollo, a Davanti, a Royal Black vagy éppen a Kingstar.

A kátyúgarancia a véletlenül bekövetkező károk ellen véd, mint a kátyúkár, padkázás vagy a szálszakadás. A kátyúgaranciák pontos időtartamáról és a feltételeiről az adott gumiabroncs adatlapján találsz információt.

Fizetési lehetőségek


Szállítási, átvételi lehetőségek


Az átvétel időtartama
Fontos! Személyes átvétel kiválasztása esetén (amennyiben szerelési szolgáltatást nem választottál) 7 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a megrendelésed.

A ‘7 munkanap‘ az áru telephelyre való megérkezését követően értendő.

Át nem vett megrendelések esetén:


A vásárlási és felhasználási feltételekért kattintson ide.

Update cookies preferences