ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Mit tud az Apollo gumimárka?


Az Apollo gumimárka különösen közel áll a szívünkhöz. Remek ár-érték arányú abroncsok kátyúgaranciával, magyar gyáregységből. Számos gyártó többféle abroncsát forgalmazzuk. Mindegyik gumit azért tettük a kínálatunkba, mert hiszünk benne, hogy biztonságos, értékes és megbízható megoldást nyújt. De az Apollo azon márkák közé tartozik, amelyek láttán azért mi is elismerően bólintunk egyet.

Az Apollo gumimárka előnyei az autósoknál

Az egyik fontos dolog, amiért az Apollo gumimárkát ajánlani szoktuk, az a 2 éves Apollo kátyúgarancia. Az Apollo abroncsok nagyon jó ár-érték arányban kaphatók, így szép számmal vásárolják olyanok is, akik számára az autó elengedhetetlen munkaeszköz. Amikor a munkába járástól a család megélhetése függ, kiemelten fontos, hogy egy meghibásodás miatt ne kelljen leállni.

Apollo Apterra HP gumiabroncsok

A kátyúgarancia azt jelenti, hogy ha az abroncson valamilyen sérülés történik, az új abroncs egy részét - az eredeti kerék elhasználtságának függvényében - a gyártó állja. Egyszerű regisztráció után rengeteget spórolhatunk: ha az abroncs károsodik, valószínű, hogy megfelelő cserét találunk, ráadásul az ár is sokkal kedvezőbb.

Miért mondjuk, hogy ár-érték arány?

A legtöbb Apollo által fémjelzett abroncs meglepően jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az Apollo Amazer abroncs például az egyik legkedvezőbb árú személygumi. A nyári abroncs C-s besorolást nyert a nedves úton nyújtott fékteljesítményért, 69 dB-es zajszintjével pedig az egyik legcsendesebb a hasonló kategóriájú abroncsok között. Természetesen ehhez a gumihoz is két éves kátyúgarancia tartozik.

Drágán jó abroncsot gyártani könnyű. Az Apollo azért különleges, mert még a legalacsonyabb árkategóriájú abroncsokon is érződik az átgondoltság és a precizitás. Nem csak olcsó gumi gyártására törekedtek. Azoknak készítettek abroncsokat, akiknek számít az ár. Mindezt viszont úgy, hogy nem kötöttek kompromisszumot a biztonság terén.

Mit tud még az Apollo abroncs?

Az indiai vállalat 1972 óta működik. A gyöngyöshalászi üzem az első, amelyet az Apollo maga épített fel Európában. Ezen kívül még Hollandiában vett át egy nagyobb gyáregységet a kontinensen. A gyár többek között a Tata, a Suzuki és a Volkswagen számára is készít gumikat. A Magyarországon gyártott abroncsok nagy része személygumi, évi több mint 5,5 millió darabra van elegendő üzemi kapacitás.

Apollo gyár

Az Apollo abroncsokból tehát biztos az ellátás. Ezek a gumik friss, a lehetőségekhez képest környezetkímélő technológiával, magas műszaki színvonalon készülnek. Olyan autókra tervezték őket, amelyek nem a versenypályán, hanem a közutakon képesek teljesítményük csúcsát nyújtani.

Gumiabroncs webshopunkban többféle Apollo gumit tartunk készleten. A széles választékkal az a célunk, hogy a sokat autózóknak is biztonságos és kényelmes megoldást tudjuk biztosítani - mindezt kedvező áron.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences