ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Apollo +2 év kátyúgarancia - Miért jó ez nekem?


Az olcsobbgumi.hu minden megvásárolt Apollo abroncsok mellé ajándék 2 évig terjedő kátyúgaranciát biztosít. Hogy néz ki ez a valóságban, és hogy segít ez neked a mindennapokban?

 

Ha kaptál már defektet, vagy padkáztad már meg a gumit, esetleg egy szálszakadás miatt dobhattad el a frissen vásárolt abroncsod, pontosan tudod, milyen macerás és költséges az egész folyamat. Mehet az utánajárás, honnan szerezhető be leggyorsabban a gumi, hogy ne kelljen nélkülöznünk az autót, ráadásul még az sem biztos, hogy találsz készleten olyan 1db abroncsot, mint ami hiányzik. Egy 175/65 R14-ből még talán tudsz beszerezni fél napon belül, de egy 245/35 R20 95Y XL már biztosan nem lesz minden sarkon, 2db-ot venni a 20-as papucsokból meg már elég zsebbenyúlós. Azt már meg sem említem, hogy az ember mennyire kívánja a háta közepére az ilyesfajta keresgéléseket...

 

Defekt, padkázás vagy szálszakadás?

 

És itt jön az Apollo kátyú- vagy balszerencse garancia. A vásárlástól számított 2 éven belül, a defektes, szálszakadásos, megpadkázott abroncsodat cseréljük, és már mehetsz is tovább a vadonatúj abroncsoddal. Nincs keresgélés, nincs idegeskedés, nem kell az internet különböző bugyraiból 1db abroncsot méregdrágán megrendelni.

 

Apollo abroncsok

 

És mennyibe kerül mindez? Egyetlen regisztrációba. Semmi más dolgod nincs, mint a vásárlástól számított 10 napon belül megadni néhány adatot (kb. 47 másodpercet vesz igénybe) az Apollonak, és már hasíthatsz is. Biztonságban, gondtalanul.

 

Az Apollo garancia pontos részleteiért kattints ide: http://www.olcsobbgumi.hu/apollo-garancia

Az Apollo abroncsod itt tudod regisztrálni: http://avclub.hu/apollo-extra-garancia-regisztracio

 

 Az Apollo abroncsainkat pedig itt találod: http://www.olcsobbgumi.hu/gumiabroncsok/meret/-1,-1,-1/szemely/rendezes/ar-szerint-novekvo/gyarto/45

 

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences