ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Miért a Continental gumi lehet az ideális választás?


Gumiabroncs keresésnél miért jelenthet biztos választást a Continental gumi szériák mellett dönteni? Egyáltalán milyen érvekkel és szempontok mentén támasztható alá a gyártó által biztosított színvonal?

A cikkben ezek a kérdések kapják majd a főszerepet. Ebből a megközelítésből igyekszünk tehát megkönnyíteni azt, hogy tudatosan sikerüljön döntést hozni a gumiabroncsok beszerzését illetően. Következzenek is maguk a részletek.

Miért a Continental gumi lehet az ideális választás

Egy brand, ahol nem érik be a kiválónál kevesebbel

Legalábbis ezt sugallja a Continental brand által megfogalmazott szlogen. Amely mondhatni már a gyártó 1871-es megalapítása óta egyfajta központi motívum a manufaktúra életében. Eszerint a cél biztonságossá tenni a közúti közlekedést. 

A Continental gumi típusok széles palettájából választva mindez úgy érhető el, hogy az autónk vezetőjeként ne kényszerüljünk kompromisszumokra a kényelmes és élvezetes vezetés tekintetében. 

Mostanra több mint 150 évnyi folyamatos innováció és tapasztalat a biztosíték arra, hogy a márka termékeit választva nem érhet minket csalódás. Ehhez jön hozzá plusz adalékként, hogy nem kevesebb, mint 55 országban több mint 215.000 magasan képzett dolgozó tevékenykedik a mi zökkenőmentes vezetési élményünkért.

Miért éri meg a Continental gumi mellett letenni a voksot?

Eleve beszédes információval érhet fel, hogy a brandra úgy is szokás hivatkozni, mint a fékezés szakértője. Vagyis Continental gumiabroncsokat használva joggal számíthatunk rá, hogy a gumik kifogástalan fékutat és menetbiztonságot fognak szolgáltatni menet közben.

Német mérnöki teljesítmény is akad bőven minden egyes legyártott autógumi esetében. Márpedig régóta ismert tény, hogy a német mérnöki vonal messze földön híres a korát meghaladó innovációról és a kompromisszumot nem ismerő precizitásról.

Ráadásul a brand folyamatos jelleggel rukkol ki jobbnál jobb új termékvonalakkal és fejlesztésekkel. Amelyekkel igyekeznek minél szélesebb vonalon lefedni azokat a szükségleteket, amelyek felmerülhetnek a részünkről autósként.

Miért a Continental gumi lehet az ideális választás

Legjobb érv a tapasztalat

Tesztekkel igazolt biztonság is felhozható erőteljes érvként a választás mellett. Méghozzá teljes mértékben függetlenül attól, hogy éppenséggel téli, nyári vagy négyévszakos változatot keresünk, illetve milyen autót vezetünk.

A Continental háza táján nem mellékesen komoly autóipari szakértelem is segíti a munkát. Tűpontos fejlesztésekkel és tesztekkel megtámogatva, minimális redukálva a nemkívánatos meglepetések lehetőségét.

Független abroncstesztek tucatjai szolgálnak arra vonatkozóan megnyugtatásként, hogy kedvező döntést hozhatunk a brand által képviselt nívó mellett állást foglalva.

Amit a Continental gumi változatok között mérlegelve érdemes megfontolni

Afelől nem lehet kétség, hogy a cél kizárólag az autózásunk biztonságos és kockázatmentes élményének biztosítása. Lehetőleg úgy, hogy a gumiabroncs keresésnél egyszerre sikerül figyelembe venni az időjárás körülményeit és az autó méreteit.

Continental gumikat választva abban biztosak lehetünk, hogy felsőbb kategóriás termékek beszerzése mellett hozunk döntést. Vagyis a pénzünkért cserébe olyan tapadást, rövid fékutat és megbízható menetteljesítményt kapunk, amivel még tempósabban vezetve is biztonságban lehetünk.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences