ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00
Főoldal / Termékek / Apollo ALTRUST+ 195/70 R15C 104/102R
Apollo ALTRUST+ 195/70 R15C 104/102R
A termék képei csak illusztrációk és egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól!

Apollo

ALTRUST+

195/70 R15C 104/102R

kisteher nyári gumi


RENDELHETŐ
0 db gumi
nyári gumi
kisteher gumi
D
A
72
Ár:
34.496 Ft

(A feltüntetett árak bruttóban és darabban értendők és csak online rendelés esetén érvényesek)

A termék nincs raktáron, a beérkezés pontos dátumáért keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

DOT 2021 (Az abroncs gyártási éve)

Mennyiség:

PROMÓCIÓ RÉSZLETEI

Kátyúgarancia
A tőlünk vásárolt abroncsokhoz 2 év kátyúgaranciát biztosítunk. Amennyiben az abroncs, a vásárlás időpontjától számított 2 éven belül használhatatlanná válik, új gumiabroncsot adunk Önnek a kopási arány figyelembevételével. A garancia életbe lép a következő esetekben: szálszakadás, kátyúkár, padkázás, stb.
A további részleteket megtalálod a promóciós oldalon.

ALAPADATOK

Azért, mert kistehergépjárművel közlekedünk, főként, ha ezt mindennap megtesszük, még nem kell lemondanunk a vezetési élményről, a komfortól. Akinek napi munkaeszköze a teherautója, biztosan egyetért velünk. Ahogy abban is, hogy legalább ugyanilyen lényeges a biztonság faktor is. Az Altrust+ a korábbi Altrust Summer mintázat előnyeit hozta magával, de a hátrányok nélkül! Nőtt a kormányzási pontosság, hosszabbodott az élettartam, és optimalizálták az abroncs teljesítmény-leadási képességét is.

Nézzünk rá kicsit a mintázatra, hiszen ez az egyik oka, amitől az Altrust+ tényleg egy jó nyári gumi! Főként kishaszonjárművek esetén – a nagy súlyok szállítása miatt – fékezéskor kifejezetten fontos, hogy az autó stabil maradjon. Az új futófelület és az optimalizált üvegprofilú alapösszetétel további előnye a jobb üzemanyag-hatékonyság, amely egy vállalkozás vagy cég életében nyilvánvalóan fontos szempont.

Az Altrust+ a speciális gumikeveréknek köszönhetően még vizes, nedves útfelületen is olyan tapadást nyújtanak, aminek köszönhetően a sofőr egy hirtelen manőver esetén is megfelelően tudja kontrolálni az autót, csökkentve a balesetek kockázatát. A futófelület blokkjait lekerekítették, ezáltal csökkentve a lehetőségét annak, hogy a víz az autó alá kerüljön és a jármű felússzon.

Mennyire tartós egy ilyen abroncs? Azt kell, hogy mondjuk, hogy ebben a kérdésben sem kell kompromisszumot kötnöd, ha az Apollo Altrust+ mellett döntesz. Az egyedi gumiszerkezet biztosítéka az egyenletes nyomáseloszlásnak, a megerősített bordás védelemmel együtt pedig egy hosszú élettartamú gumit eredményeznek. A megbízható minőség az Apollo esetében már nem kérdés, főként, hogy az ára is valóban baráti.

tablazat
72 dB
D
A
Gyártó: Apollo
Minta: ALTRUST+
Méret: 195/70 R15
Évszak: nyári gumi
Gépjármű típusa: kisteher gumi
Index besorolás: 104/102R
Üzemanyag-takarékosság: D
Fékút nedves úton: A
Zajszint: B (72dB)
Egyéb jelölések: -
Gyártói cikkszám: 8904156010352DOT

HASONLÓ MÉRETŰ GUMIABRONCSAINK

Update cookies preferences