ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00
Főoldal / Termékek / Uniroyal RainSport 5 205/55 R16 91W
Uniroyal RainSport 5 205/55 R16 91W
A termék képei csak illusztrációk és egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól!

Uniroyal

RainSport 5

205/55 R16 91W

személy nyári gumi


KÉSZLETEN
2 db gumi
nyári gumi
személy gumi
C
A
71
Ár:
31.346 Ft

(A feltüntetett árak bruttóban és darabban értendők és csak online rendelés esetén érvényesek)

Szállítási idő: jellemzően 1 munkanapon belül átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak

Mennyiség:

PROMÓCIÓ RÉSZLETEI

Kátyúgarancia
A tőlünk vásárolt abroncsokhoz 2 év kátyúgaranciát biztosítunk. Amennyiben az abroncs, a vásárlás időpontjától számított 2 éven belül használhatatlanná válik, új gumiabroncsot adunk Önnek a kopási arány figyelembevételével. A garancia életbe lép a következő esetekben: szálszakadás, kátyúkár, padkázás, stb.
A további részleteket megtalálod a promóciós oldalon.

ALAPADATOK

Itt a tavasz, egyre több a pocsolya! Elsőre nem tűnnek veszélyesnek, de egy komolyabb esőzés már okozhat meglepetéseket, még a tapasztaltabb sofőröknek is. Az aquaplaning, vagyis a vízen felúszás ugyanis nem gyerekjáték, valószínűleg senki sem díjazza, ha 130-as tempónál kirántják alóla az aszfaltot. Persze, mindez nem törvényszerű, a megfelelő körültekintés és a helyes sebesség megválasztása mellett a gumiválasztásnál is figyelhetünk arra, hogy olyat válasszunk, aminek kiváló a vízelvezetése és a nedves tapadási mutatója.

Igen, az Uniroyal Rainsport 5 esetében beszélhetünk erről, ez a nyári gumi ugyanis a piac egyik legjobb vizes menője. A gumikeverék, a mintázat, de még az extra adalékok, a kis letörések és bordaközi kapcsolódások is azt szolgálják, hogy az egyes vízcseppek minél hamarabb elhagyhassák a mintaárkokat. A tapasztalataink szerint ezt tökéletes hozza is a Continental-márkacsoporthoz tartozó márka zászlóshajója: az Uniroyal Rainsport 5 kedvelt mintázat a flottapartnereink napi használatú autóin, ahogy a céges autókon is, akár heti ezer kilométereket gurulva.

A felúszás elleni védelem élharcosa a Shark Skin Technology, azaz Cápabőr Technológia, mely az Uniroyal sajátja. Már az Uniroyal Rainsport 3 esetén is használták, és mivel nem volt okuk változtatni rajta, különösebb módosítás nélkül hozták át az új generációhoz. Ezzel a technológiával az abroncs úgy haladhat a vizes úton, hogy nem veszíti el a kapcsolatát az útfelülettel. Ahogy a víz nagy sebességgel áthalad a széles vízelvezetőcsatornákon, a cápabőr felületéhez hasonló anyagon hatékonyan és gyorsan áramlik, kiküszöbölve a többi mintázatnál tapasztalható turbulenciát. Az abroncs így megtartja tapadását az útfelülettel és csökken a vízre felúszás veszélye.

A korábban is kiemelkedő Rainsport 3-hoz képest három mutatóban fejlődött igazán az új mintázat: futásteljesítmény, kezelhetőség és zaj. Míg utóbbiban már csak elenyésző lehetőségeik vannak a fejlesztőknek (a mintázati árkok miatt fizikailag sem lehetne egy bizonyos szint alá csökkenteni a zajt), addig a futásteljesítményt például igen határozott mértékben sikerült feljavítani. Ez nem jelenti, hogy az elődje ne teljesített volna rosszul, de a +15%-os növekedés remek mutatónak számít a piacon. Mindezt a legújabb fejlesztésű alapanyagoknak és az attraktív mintázaton kialakított és egymással összekapcsolt merev vállblokkoknak köszönheti. A jó kopásképhez a futófelületen mérhető egyenletes nyomáseloszlás is hozzájárul.

Az egyedi mintázata miatt az Uniroyal Rainsport gumiknál gyakran felmerül a kérdés: hogyan szereljük fel? Van belőlük balos, jobbos? Ha szemből nézzük, mindenképp furcsán fog kinézni, ez pedig kétségeket okozhat sokakban. Vajon jó ez így, vagy fordítva szerelte fel a szerelő? Egy fontos dologra kell figyelni: az OUTSIDE felirat legyen kívül, ezt kell látnunk a számunkra látható oldalon. Nincs balos és/vagy jobbos abroncs, nem szabad elcsábulni a szépérzékünk keltette felhívásoknak, a Rainsportok felszerelve felemásan mutatnak. Mindezek mögött több éves tesztelési folyamat, kutatásokra költött eurómilliók és százezer kilométerek állnak, így bátran folytathatjuk utunkat az új abroncsainkkal.

Az Uniroyal Rainsport 5 jellemzően 16 collos vagy ennél nagyobb kerekekre vásárolható meg, a Continental elsősorban a sportos vezető számára kompakt, közép- és felsőkategóriás SUV-okra és személygépkocsikra ajánlja.

tablazat
71 dB
C
A
Gyártó: Uniroyal
Minta: RainSport 5
Méret: 205/55 R16
Évszak: nyári gumi
Gépjármű típusa: személy gumi
Index besorolás: 91W
Üzemanyag-takarékosság: C
Fékút nedves úton: A
Zajszint: B (71dB)
Egyéb jelölések: -
Gyártói cikkszám: 03610340000

HASONLÓ MÉRETŰ GUMIABRONCSAINK

Update cookies preferences