ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Utazzon biztonságban a Michelinnel!


ÖN IS VÁSÁROLT MICHELIN ALPIN MÁRKÁJÚ ÚJ TÉLI GUMIABRONCSOKAT 2015. OKTÓBER 15. ÉS NOVEMBER 15. KÖZÖTT?

JÓ HÍRÜNK VAN: A MICHELIN MOST AJÁNDÉK ÜZEMANYAG-UTALVÁNYT AD HOZZÁ!

Feltételek: Vásároljon 4 db új MICHELIN Alpin márkájú téli abroncsot a promóció ideje alatt, és regisztrálja a számlát a promóciós oldalon (www.performance.minchelin.hu), vagy küldje el a Michelin címére postán.  A számla másolatát a személyes adataival kitöltött promóciós szórólappal együtt az alábbi postai címre várjuk: A4C - Budapest 94, Pf. 12., 1461.

Ajándék: üzemanyag utalvány, a következő feltételek szerint:

 

Az akció menete:

A Játék 2015. október 15 - november 15-ig tart. Az akciós időtartam alatt vásárolt abroncsokat legkésőbb 2015. november 27-ig lehet regisztrálni.

Jól olvasható számla szükséges, a dátum, abroncs márka, abroncs méret, mintázat és végül a kereskedés megjelölésével!

A promócióban csak a személygépkocsik, kisteherautók és terepjárók számára alkalmas új Michelin Alpin márkájú téli abroncsok vesznek részt.

A számlát 2016. január 15-ig meg kell őriznie a vásárlónak és a Szervező kérésére az utalvány átvételéhez be kell mutatnia.

Egy személy csak egyszer játszhat, akkor is, ha több mint 4 db abroncsot vásárolt. Több mint 4 db abroncs vásárlása esetén ugyanolyan értékű üzemanyag-utalvány jár, mint 4 db abroncs esetén.

A regisztráció után 21 munkanapon belül e-mailben vagy telefonon visszaigazolást kap a regisztráció érvényességéről. Amennyiben a regisztráció érvényes, az üzemanyag-utalványt 3 hónapon belül, postán/futárral kézbesítve kapja meg.

Az üzemanyag-utalványok összértéke 15 000 000 Ft (bruttó összeg, ÁFA-val).

A részletes promóciós és adatvédelmi szabályzat elérhető a www.performance.michelin.hu oldalon.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences