ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Tudj meg mindent a Continental WinterContact TS 870 mintázatról!


Értelemszerűen nem jelent újdonságot, hogy egy-egy téli gumi esetében a mintázat kiemelt jelentőséggel bír. Tarts velünk, és szerezd be a releváns információkat a Continental WinterContact TS 870 mintázatról!

Független kritikusok egyöntetű véleménye szerint a téli gumiabroncsok új generációját jelenthetik ezek az elképesztően innovatív modellek. A cikkben kifejtjük azokat az újdonsággal felérő vívmányokat, amelyek tényleg forradalmi újítással érnek fel a Continental WinterContact TS 870 gumik esetében.

Tudj meg mindent a Continental WinterContact TS 870 Mintázatról

A Continental WinterContact TS 870 gumiknál a számok is roppant beszédesek

Avagy a téli gumik egészen új szintjét jelenti maga a szerkezet, valamint a futófelület-mintázat. Ahogy az alkalmazott keverék is számszerűsíthető előrelépést jelent a hatékonyság, illetve a menet közben jelentkező biztonság szempontjából

Korántsem elhanyagolható például, hogy a Continental WinterContact TS 870 jeges úton 3 százalékkal rövidebb féktávolságot tud az elődjéhez képest. Sőt, emellett havas időben 5 százalékkal jobb kezelhetőséget biztosít az autóvezető számára.

Elődjéhez, a Wintercontact TS 860-hoz képest, a futásteljesítmény tíz százalékot növekedett. Illetve ne felejtsük el megemlíteni, hogy a gördülési ellenállást is sikerült redukálni 2 százalékkal.

Ezeket jó tudni a Continental WinterContact TS 870 mintázatról

Téli gumi lévén kiemelt szerepe van az újonnan kifejlesztett 3D-s lamelláknak, amelyek a jobb tapadást segítik elő. A speciális lamelláknak hála ráadásul még nagyobb hózsebek hozhatók létre a futófelületen. Ami nem hátrány, hisz a havon a legjobb tapadást képes a gumi ezáltal biztosítani.

Hasonlóképp innovatív vívmány a Continental Snow Curve+ technológia alkalmazása. Aminek a hozadékaként a futófelület több mint 1000 pontján képes bezárni a tömörített havat. Ehhez plusz megoldásként a Continental mérnökei tíz százalékkal növelték a WinterContact TS 870 felületén a futófelületblokkok számát.

Ez a két újítás azt eredményezi, hogy egy ablaktörlőhöz hasonlóan tudják az abroncsok eloszlatni az olvadt havat a gumik felületéről, akár jeges útfelületen is kifogástalan tapadást biztosítva ezáltal.

Tudj meg mindent a Continental WinterContact TS 870 Mintázatról

Amit a Continental WinterContact TS 870 gumik mintázatáról még tudni érdemes

Szintén említést érdemel az abroncs körül futó hullámos középhorony. Amely hatékonyan fokozza a V alakú barázdák teljesítményét. Szemmel is jól látható, ahogy a gumikon a fő V alakú barázdák az abroncs körül futó hullámos középhorony felé haladnak.

A Continental mérnökeinek részben ennek is köszönhetően sikerült még gyorsabb vízkiszorítást elérni esős időben. Ehhez ad plusz hozzáadott értéket a speciális keverék, a Cool Chili. Amely egészen speciális gyanták keverékét foglalja magába, ami által még hatékonyabb tapadást és rövidebb féktávolságot biztosít.

Kiknek jelenthet ideális választást a Continental WinterContact TS 870?

A modern téli gumik prémium minőségű modelljeként a Continental WinterContact TS 870 abroncsok új csúcskategóriás téli gumiabroncsoknak számítanak. Méghozzá nem akármilyen apropóból, hisz a vállalat 150. évfordulója alkalmából jöttek le a gyártósorról.

A fentebb részletezett vívmányoknak is köszönhetően tökéletes választást jelentenek a közepes méretű autók számára. Ami biztos, hogy kiemelkedő teljesítményt képesek nyújtani egyrészt téli, másrészt vizes időjárási körülmények között.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences