ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Szurkoljon együtt a biztonság bajnokával!


Legyen egy hétig a ContiCabana vendége!

A 2014 FIFA World Cup™ rendezvénysorozatnak otthont adó Brazília egy igazán sokszínű és szenvedélyekkel teli ország. Lakosai szívvel-lélekkel adják át magukat annak az életérzésnek, amelyet az öröm, a jókedv és a felhőtlen szórakozás jellemez. A Continental, mint a FIFA Labdarúgó-világbajnokság hivatalos szponzora egy nagyszabású rendezvény keretében Budapestre hozza Brazíliát!

Vásároljon 2014. március 24. és június 13. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú nyári személygépjármű-abroncsot az akcióban részt vevő valamelyik kereskedőnknél, szereltesse fel helyben, és legyen a ContiCabana vendége egy héten keresztül a Millenárison!

A csúcsminőségű gumiabroncsok által garantált biztonságon túlmenően:

Napközben különleges családi programok, változatos sportesemények biztosítják a kikapcsolódást, esténként pedig az exkluzív Hooligans, Charlieés Punnany Massif koncerteket követően óriáskivetítőkön keresztül kísérhetik figyelemmel a világbajnokság mérkőzéseit.

Az akció menete:

1) A 4 db személygépjármű abroncsot megvásárolt végfelhasználó (magán vagy jogi személy) a Continental weboldalán regisztrálja a vásárlását saját nevének, címének, a gumiabroncsok beszerzéséről kapott, saját nevére kiállított számla számának és az abroncs paramétereinek (méret, mintázat), a mennyiség megadásával, továbbá a gumiabroncsokat értékesítő viszonteladó kiválasztásával. A regisztráció során jelzi, hogy a lehetőségek közül melyik ContiCabana jegycsomagra jogosult.

2) A sikeres regisztrációról viszonteladó partnerünk e-mail értesítést kap, amelyben szerepel a végfelhasználó neve, a vásárlás időpontja, továbbá a viszonteladó nevével történő további regisztrációk lehetséges száma. Fontos, hogy utóbbi információ folyamatosan eljusson az értékesítést végző kollégákhoz, ezzel elkerülve, hogy az „akciós készlet” kimerülése után újabb vevőknek ígérjenek ContiCabana hetijegy ajándékcsomagot. (Az allokáció nyomon követése azért is fontos, mert annak betöltésével az interneten elérhető listáról el is tűnik az allokációját kitöltő kereskedés!)

 3) A végfelhasználói regisztrációról kapott e-mail értesítést követően viszonteladó partnerünk elküldi a Continental Hungaria-nak a regisztrált vásárlás számlájának másolatát. A számlának tartalmaznia kell a vásárolt abroncs méretét és mintázatát, mennyiségét, a vásárlás dátumát, a számla kibocsátójának nevét és címét, a vásárló nevét és címét, mindezt természetesen olvasható formában. A számla elküldésének határideje a regisztrációt követő hét első munkanapja. A beküldés lehetséges

beszkennelve e-mail-en,

faxon (+36 23 511 172)

vagy postán (Continental Hungaria Kft., 2040 Budaörs, Távíró köz 2-4., jelige: „ContiCabana számla”).

4) A számla másolat megérkezését követő 3 napon belül a vásárlását regisztráló értesítést kap, hogy viszonteladó partnerünktől megkaptuk a vásárlást igazoló számlát, és hamarosan postázzuk részére a ContiCabana hetijegyeket.

 

A promócióban való részvétel ponttos szabájairól itt olvashat!

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences