ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Pirelli Cinturato Winter - megbízható téli gumik a hideg évszakokra


Mit tudnak a Pirelli Cinturato Winter téli gumiabroncsok és miért járhatunk jól a beszerzésükkel? Ezt a kérdést járjuk körbe a bejegyzés keretei között.

Elöljáróban a Pirelli autógumik kapcsán ismert tulajdonságokról és előnyökről

Bizonyára nem jelenthet újdonságot egy a témában jártas, illetve a gumiabroncsok minőségére sokat adó autótulajdonos vagy felhasználó számára a Pirelli márkanév említése. Köztudott ugyanis, hogy a legtöbbre értékelt brandek közé sorolható a gyártó az autógumik piacán.

Jól tudja tehát az ember, hogy Pirelli gumikat vásárolva bár relatíve nagyobb befektetett összegre lesz szükség, ellenben a pénzünkért kapott kedvező ellenérték fényében ez mindenképp megéri.

Pirelli Cinturato Winter téli gumi

Természetesen mindez elmondható azokról a téligumi változatokról is, amelyek Pirelli márkanévvel futnak. Vagyis a Pirelli Cinturato Winter termékcsalád esetében is kiemelhetők ezek az előnyök.

Dióhéjban a Pirelli Cinturato Winter téli autógumikról

A Pirelli berkein belül néhány évvel ezelőtt dolgozták ki ennek a termékcsaládnak a koncepcióját, illetve végezték el a szükséges fejlesztéseket. Kimondottan ügyelve arra a gumiabroncs kialakítása során, hogy a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek sikerüljön megfelelni.

A cél tehát az, hogy használat közben a télen sokszor nedves, hideg és csúszós körülmények között is biztonságos maradjon az autó vezetése. Mindez egyébként nemcsak rövidtávon tud működni, hanem hosszú éveken át segíti a dolgunkat vezetés közben.

Egyébként akad még egy különlegesség a Pirelli Cinturato Winter gumik esetében. A gyártó ugyanis kifejlesztett egy egészen új és innovatív kopásjelző technológiát, illetve mechanizmust ezeknél az abroncsoknál.

Pirelli Cinturato Winter autógumik mindegyikén helyet kapott ugyanis egy „NOW SNOW” felirat. Használat közben arra kell odafigyelni, hogy a “NOW” szó W-betűje milyen állapotban van éppenséggel.

Ha a kopást megtörtént, az mondhatni biztos jele annak, hogy ideje lesz cserélni az autógumikat a biztonságos használat érdekében.

Értékek és tényezők, amiket érdemes kiemelni a Pirelli Cinturato Winter gumik esetében

Mindenekelőtt az aquaplaning keresztirányú, illetve hosszanti irányú értékei a beszédesek ezeknél az abroncsoknál. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Pirelli Cinturato Winter téli gumik vízelvezetés szempontjából remekül teljesítenek.

De ugyanúgy magasak és kimondottan jók a releváns százalékos értékek a hófékezés tekintetében, a kanyarodás kapcsán hóban, vagy a hókezelés terén. Egyébként ezen felül a hó kezelése, a hótapadás, vagy a jégen történő fékezés is olyan tényező, amiben a Pirelli Cinturato Winter téli gumik kimondottan erősnek számítanak.

Pirelli téli gumiabroncs

Ugyebár ezek kivétel nélkül mind olyan területek és tényezők, amelyek esszenciális kérdésnek számíthatnak téli gumik beszerzésekor. Egyébként ezen felül száraz és normál körülmények között is simán olyan értékeket kaphatunk, amelyek hatékonyan segíthetik elő a nyugodt és problémamentes autóvezetést.

Mikor lehet érdemes fontolóra venni a Pirelli Cinturato Winter gumik beszerzését?

Mindenekelőtt akkor, ha a téli gumik minősége és megbízhatósága kapcsán nem szeretnénk kompromisszumot kötni. Ha sokat használjuk az autót és nem szeretnénk indokolatlan veszélyhelyzetet amiatt, mert az abroncsok nem a megfelelő teljesítményt hozzák.

A Pirelli Cinturato Winter téli gumikat választva jogosan várhatjuk el, hogy akár hosszú éveken át megoldottnak legyen tekinthető a komfortos és biztonságos autóvezetés novembertől egészen február végéig. Nézz körül kínálatunkban és válaszd ki a te autódhoz illőt!

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences