ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Pirelli 4 évszakos gumi, mint nyerő választás


Miért tekinthető nyerő választásnak a Pirelli 4 évszakos gumi sok autós számára? Milyen fizikai paraméterek, fejlesztések és innovációk alapján mondhat bárki nyugodt szívvel igent ezekre a szettekre? Ennek az eldöntésében segédkezünk máris a bejegyzésben.

Pirelli 4 évszakos gumi, mint nyerő választás

Ma már egyre kevésbé kell tartani a 4 évszakos gumiabroncsok használatától

Néhány évvel-évtizeddel ezelőtt talán még megállta a helyét a kritika, miszerint a “4 seasons” névvel ellátott abroncsoknak lenne mit fejlődniük. Mára ez olyannyira megtörtént, hogy például egy Pirelli 4 évszakos gumiszett sokak számára tökéletesen kiszolgálhatja az igényeket.

Az ok egyszerű és racionális. Komoly fejlesztői munkával sikerült elérni, hogy ezek a gumiabroncsok télen, csapadékos időben, hóban és fagyban is biztosítsák a tapadást, de nyáron se legyen hiányérzete velük az embernek.

Pláne akkor jelenthetnek előnyös választást, ha nem megyünk minden nap az autóval, és nem teszünk meg hetente többször is száz kilométer feletti távokat. Cserébe korrekt teljesítményt biztosítanak, méghozzá anélkül, hogy évente kétszer gumicserére lenne szükség.

Miért pont a Pirelli 4 évszakos gumi lehet a nyerő választás?

Mert egy olyan brandről beszélünk, amelyik nemcsak jól ismert név az abroncsipart tekintve, de komoly megbecsülésnek is örvend. A nyári, a téli vagy a négyévszakos személygumik mezőnyében egyaránt. 

Az 1972-es milánói megalakulása után a brand ma olyan magasságokba jutott, hogy világszerte lehet látni az utcán a termékeit. Sok vásárlónál nem is lehet kérdés, hogy a gyártó termékeit választja a kifogástalan teljesítményű abroncsai miatt. 

Ezt a tendenciát csak tovább erősíti, hogy a Pirellinél nem restek folyamatosan fejleszteni és innoválni. Így garnitúráról garnitúrára, szezonról szezonra számíthatuk tőlük autósként valami előnyösre.

Ezeknél az univerzális gumiabroncsoknál mindenképp kiemelhetők a következők

Kezdjük azzal, hogy gazdaságos autózást tesznek lehetővé. Köszönhetően annak, hogy az úgynevezett gördülési ellenállás szempontjából alacsony értékeket képesek produkálni, amiből a hatékony üzemanyag-felhasználás egyenesen következik.

Aztán ott van erőteljes érvként a kifejezetten jónak számító tapadás akár száraz, akár esős körülmények között is. Ha mindezt a hétköznapi nyelvre fordítjuk, a nyári forróság mellett egy kiadós novemberi esős időben is bízhatunk ezekben a gumikban.

Mindezen felül kimondottan hosszú élettartam mondható el róluk, amit a gyártó sok esetben kedvező futófelületi garanciával is megtold. Ráadásul rendkívül nyugodt és pihentető vezetési élményt képesek adni, alacsony zajszint mellett, miközben esztétikailag is kimondottan szép mintázattal ellátott abroncsokról van szó.

Pirelli 4 évszakos gumi, mint nyerő választás

Még néhány előny a Pirelli 4 évszakos gumik kapcsán

A legjobb minőségű gumiabroncsok után keresve nem lehet panasz a lehetőségekre, mert a Pirelli a méretarzenált tekintve is bőséges tárházat tesz elérhetővé. Akár egy kisebb városi autóra, akár egy komolyabb SUV-modellre történik a keresés, szinte garantáltan meglesz a nyerő négyévszakos választás.

Kiemelhető még az összetétel is, aminek a fejlesztésében a Pirellinél mindig is értettek a mérnökök. Ennek is köszönhető, hogy ezek az abroncsok 0 fok alatt és akár 30 fok felett sem okoznak csalódást.

Külön sajátosság még a barázdák speciális kidolgozása. Ezek nagy előnye, hogy segítenek elkerülni a vízen való felúszást, így esős időben is biztonságos vezetési élményt adhatnak.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences