ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Minden kihívásnak megvannak a maga hősei


Minden kihívásnak megvannak a maga hősei

Vásároljon 2016. március 21. és április 22. között egy garnitúra (4 db) Continental márkájú nyári személygépjármű-abroncsot a Gumiflex Kft. bármely telephelyén, és azt helyben fel is szerelteti, akkor egy értékes adidas ajándékban részesül.*

Dönthet úgy is, hogy nem az adott kategória, hanem az attól lefelé eső kategóriák valamelyikének ajándékai közül választ.

Az akció 2016. március 21-től április 22-ig tart, és az akciós készlet erejéig érvényes. Ezen időszakot megelőző vagy azt követő gumiabroncs-vásárlások és felszerelési szolgáltatások az akcióban nem vehetnek részt.

Az akcióban való résztvételhez nem kell mást tennie, mint vásárlását regisztrálja az alábbi oldalon: http://kupon.continental.hu/

Főnyeremény

Az akció lezártát követően a regisztrálók között fődíjként egy páros utazás kerül kisorsolásra Franciaországba, a labdarúgó-Európa-bajnokság döntő mérkőzésére., mely az alábbiakat tartalmazza:

2016. július 10. és 11. között egykétszemélyes utazás Franciaországba, a labdarúgó-Európa-bajnokság döntő mérkőzésére. A csomag tartalmazza a belépőjegyeket, a repülőjegyeket, egy éjszaka szállást a párizsi 4 csillagos Evergreen Laurel szállodában, ajándékcsomag bekészítését a hotelszobába, teljes ellátást, valamint a mérkőzés előtt egy rövid városnéző programot.

Gumiabroncs vásárlás mellé járó garantált adidas ajándékok:

  1. kategória
    14 col keréktárcsa-átmérőig Linear Performance messenger csatos oldaltáskát adunk ajándékba.



  2. kategória
    15-16 col átmérő között egy géppel varrott adidas EURO16 Top Glider futball-labdával ajándékozzuk meg.



  3. kategória
    17 col keréktárcsa-átmérőtől a magyar válogatott hivatalos mezével lepjük meg.

*Ajánlatunk az akciós készlet erejéig érvényes.

A játékszabály részletes leírását az alábbi linken éri el >>>

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences