ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Michelin gumiabroncsok a minőségi autózás szerelmeseinek


A Michelin gumiabroncsok említésére szinte kivétel nélkül mindenkinek a megbízható, magas minőségű és tartós gumik jutnak eszébe. Vitán felül állítható, hogy ezekben az abroncsokban elvétve csalódnak a felhasználók.

A cikkben a Michelin gumiabroncsok 4 típusát fogjuk összehasonlítani. Külön figyelmet szentelünk majd a minél rövidebb fékutat, valamint az üzemanyag-fogyasztás gazdaságos mivoltát megcélzó értékeknek.

A Michelin PRIMACY 4 gumiabroncsok sajátosságai

A 15"-20" közötti méretekben elérhető Michelin PRIMACY 4 gumiabroncsok elsősorban a középkategóriás autókra, közepes méretű crossoverekre, SUV-okra javasoltak. Maximális tapadást és biztonságérzetet adnak menet közben, még kopott állapotban is.

Michelin Primacy 4 nyári gumiabroncs

Akár családi autókhoz, akár a normál munkába járáshoz tökéletesen megfelelő abroncsoknak számítanak. A beszerzésükkel jó pár évre megoldottnak tekinthetjük az autónk nyári gumikészletének állapotát.

Ezt érdemes tudni a Michelin PILOT SPORT 4 abroncsokról

A webáruházunkban is kapható Michelin PILOT SPORT 4 már egy szinttel magasabb kategóriát képvisel. Méghozzá nemcsak árban, hanem minőségben és megbízhatóságban is. Elég csak kiemelni az „A” besorolást abban a tekintetben, hogy az abroncsok mennyire fékezik le az autót nedves útviszonyok mellett.

Az üzemanyag-takarékosság szempontjából a közepesnek megfelelő „C” besorolást kapták, az általuk menet közben kibocsátott zajszint pedig szintén közepes értéknek megfelelő 71 dB.

Michelin Pilot Sport 4 S nyári gumiabroncs

A méretei ls tulajdonságai miatt ezt a nyári gumiabroncsot egész bátran alkalmazhatjuk inkább olyan nagy teljesítményű limuzinokhoz vagy szedánokhoz, mint a BMW 5-ös széria, Mercedes E-osztály, bármelyik Tesla vagy a Kia Stinger.

Inkább a sportosabb vonal jellemző rá, a kiemelkedően jó féktávolság pedig egyértelműen növelheti a biztonságunkat, akár esős időben is.

A Michelin PILOT SUPER SPORT abroncsok alkalmazásából fakadó előnyök

Már az elnevezés is egyértelműen utal rá, hogy a Michelin PILOT SUPER SPORT egy pályán is jól használható közúti abroncs, amely a magas sebességre vágyók számára is kiváló választást nyújt. A stabilabb úttartást és masszív kanyarvételeket a 18-23 colos gumik remekül fogják támogatni.

Michelin Pilot Super Sport nyári gumiabroncs

Annál is inkább, mivel a félút nedves útviszonyok között ezeknél a gumiabroncsoknál is „A” kategóriás, vagyis a legjobb besorolást kapta. Hogyha ezt az értéket vesszük alapul, akkor talán nem is zavar majd annyira, hogy üzemanyag-fogyasztás szempontjából az „E” kategória nem éppen a legjobb.

Persze amikor az ember elsődlegesen a sebességre és a vezetés élményére koncentrál, akkor a takarékos üzemmód csak sokadik szempont lesz.

Ezt nyerhetjük a Michelin PILOT SPORT CUP 2 gumiabroncsok használatával

A 17-21 colos Michelin PILOT SPORT CUP 2 a CUP 2 R mellett a legmagasabb kategóriát képviseli a közúton is használható Michelin abroncsok között. A keverék a Porscheval, a Ferrarival és az AMG-vel közösen került kifejlesztésre, biztosítva ezzel a maximális úttartást és a lehető legjobb köridőt a versenypályán.

Michelin Pilot Sport Cup 2 nyári gumiabroncs

A Michelin Pilot Sport CUP 2 egy közúton is biztonságosan használható pályaabroncsnak számít, amely ideális választást kínál a nagyobb teljesítményű és méretű autókhoz. A gumik megerősített külső válla kifejezetten kopásálló keveréket kapott, emiatt sokkal strapabíróbb, mint a konkurensek pályaabroncsai.

Látható tehát, hogy bármilyen helyzetben is van szükséged a Michelin nyári gumijaira, biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences