ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Kiknek jelenthetnek ideális választást az Evergreen gumik?


Az Evergreen gumik előnyeivel és hasznával idehaza talán kevesebb autós találkozott még, mint az indokolt lenne. Tekintve, hogy ár-érték arány és teljesítmény szempontjából rendkívül kedvező választást jelenthetnek.

Úgyhogy ezért szerettünk volna külön bejegyzést fordítani arra, hogy ráirányítsuk kicsit a fókuszt erre a példaértékű brandre. Máris mutatjuk azokat a részleteket, amiket vásárlás előtt érdemes ismerni.

Kiknek jelenthetnek ideális választást az Evergreen gumik

Amit az Evergreen gumik eredetéről és történetéről tudni érdemes

Joggal lehet üstökösszerű felemelkedésnek nevezni, amit a gyártó az elmúlt szűk másfél évtizedben produkált. Az Evergreen gumik története ugyanis röviddel a 2010-es év előtt kezdődött el, azóta pedig meredeken felfelé ívelő pályát mutat.

Egy viszonylag kis márkáról van szó, amely egy nagyobbnak mondható kínai gumiabroncsgyártó termékcsaládjának markáns szeletét teszi ki. Mindebből már sejthető, hogy nem akármilyen innováció köthető ezekhez a termékcsaládokhoz.

Három alappillért érdemes kiemelni annak kapcsán, hogy a gyártó mire helyezi a hangsúlyt a termékfejlesztés minden elemében. Ezek a biztonság, a fenntarthatóság, illetve a teljesítmény. Ezzel szorosan összefügg az a vezetési élmény, amit ezektől az abroncsoktól várni lehet.

Kik járhatnak igazán jól a brand termékeivel?

Elsősorban azok az autósok, akik a megbízhatóságot keresik gumiabroncs vásárlásnál, és ezt szeretnék gazdaságosan megkapni. Függetlenül attól, hogy személy gumi beszerzésről, 4X4 SUV modellekkel kompatibilis szettekről vagy kisteher abroncsokról van szó.

Minden szempontból jó irányban keresgél az, aki az Evergreen egy-egy garnitúrájával szemezget. Ugyanis a megbízhatóság, valamint a teljesítmény szempontjából lényeges mutatókra nem lehet panasz, az ár-érték arányra pedig végképp nem.

Jól tapadnak akár száraz vagy nedves útviszonyok között, nem zajosak, alacsony a gördülési ellenállás a használatuk ideje alatt, a tartós rendelkezésre állásuk pedig kiemelkedő. Utóbbi olyannyira kiemelendő, hogy máris kitérünk rá külön is.

Kiknek jelenthetnek ideális választást az Evergreen gumik

Az Evergreen gumik egyik legfőbb előnye a hosszú élettartam

Ezt egy folyamatosan fejlesztett speciális keverék felhasználásával érik el. Ez a modern technológiai vívmány kimondottan hosszú élettartamú gumiabroncsokat eredményez. Méghozzá úgy, hogy menet közben a teljesítmény sem esik vissza.

Tehát a kivételes üzemanyag-hatékonyság és a kompromisszumok nélküli tapadás nedves és száraz körülmények között egyaránt fenntartható marad éveken keresztül. Ami óriási előny azoknak az autósoknak, akik nem szeretnék idő előtt cserélgetni a gumiabroncsokat.

Persze ahogy hangsúlyoztuk, a brand főként azok számára ideális, akik az ár-érték alapján szeretnének dönteni. Tehát nem feltétlenül TOP kategóriás szettekről van szó, ellenben ha nem minden nap autózunk 100 kilométereket, akkor nem fogunk bennük csalódni.

Az Evergreen gumik esetében a környezetbarát jelleg sem kerülhető meg

Hűen az elnevezéshez persze. Mindenképp pozitívum és egyre inkább követendő irány, hogyha az ember minőségi autógumikat szeretne használni, akkor a környezet védelmére és a fenntarthatóságra is gondolni kellene.

Szerencsére a gyártó ezt meg is teszi az abroncsok tervezési és gyártási folyamatában. Ennek megfelelően biztonságosabb anyagokat használnak, és környezetbarátabb gyakorlatokat alkalmaznak a munkájuk során.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences