ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Ismerjük meg az Uniroyal WinterExpert téli gumikat!


Ezt a bejegyzést az Uniroyal WinterExpert téli gumik bemutatásának fogjuk szentelni. Remélhetőleg ezen formában is segítve azoknak az autósoknak a dolgát, akik megbízhatóan teljesítő abroncsokkal készülnének a téli szezonra.

Ki fogjuk emelni, hogy miért jelenthet az Uniroyal WinterExpert ideális választást a csapadékos időjárási viszonyok mellett is.

Kezdjük röviden az Uniroyal gumigyártó bemutatásával!

Az Uniroyal brand és manufaktúra esetében fontos tudni, hogy több mint 130 éves múltra visszatekintõ gyárról van szó. Amely belgiumi székhelyû gumigyárként úgymond az esõgumi specialista titulust is joggal kaphatná meg.

Ugyanis az Uniroyal legendásan jó abban, hogy az esõs idõjárási viszonyokra tervezett gumiabroncsok gyártásának és fejlesztésének terén élen járjon. Nem véletlen, hogy az Uniroyal WinterExpert téli gumik remekül teljesítenek esős időjárási viszonyok között.

Érdekességként az Uniroyal egyik mottóját lehet még fontos megemlíteni. Amely a következőképp szól: “Biztonságban - minden idõben.” Eleve ez önmagában is sok mindent elárul az Uniroyal WinterExpert abroncsokat illetően.

Ismerjük meg az Uniroyal WinterExpert téli gumikat!

Ha téli gumi, akkor miért pont az Uniroyal WinterExpert?

Biztosak lehetünk benne, hogy a cikk olvasásának időpontjában is az Uniroyal folyamatos fejlesztéseket és kutatásokat végez. Annak jegyében, hogy akár a nehéz, esõs idõjáráshoz is tökéletesen alkalmazkodó abroncsokat sikerüljön fejleszteniük.

Mindezt a Continental csoport tagjaként, eleve adva egyfajta garanciát a kifogástalan produktumra. Ennek fényében már sejthető, hogy az Uniroyal WinterExpert téli gumik nem okoznak csalódást.

Még akkor sem, ha eső, havas eső, ónos eső vagy hó nehezíti a vezetés körülményeit. Az Uniroyal mérnökei olyan innovatív abroncs garnitúrát fejlesztettek, amely a tél minden kihívásával képes hatékonyan és biztonságosan megbirkózni.

Az Uniroyal WinterExpert téli gumik esetében kiemelendő főbb attribútumok

Mindenekelőtt az aquaplaning, vagyis a vízfelületen történő felúszás elkerülését érdemes kiemelni. Amely borzasztóan balesetveszélyes. Az Uniroyal WinterExpert abroncsokkal viszont megtartható a teljes uralom a jármű felett, még az erőteljesen nedves burkolaton is.

Hasonlóképp fontos lehet a havas útviszonyokon mutatott teljesítmény kiemelése. Bár idehaza egyre ritkábbak a nagy hóesések, ettől függetlenül megnyugtató lehet, hogy minőségi gumikkal az autón biztonságosan és nyugodtan tudunk vezetni, kihasználni a kiváló tapadást még havas útviszonyok közepette is.

Mindezen felül az úgynevezett gördülési ellenállás tekintetében is remekül teljesítő gumikról van szó. Aminek a nem elhanyagolható hozzáadott értéke az lehet, hogy alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett tudunk közlekedni akár hosszabb távon is.

Ismerjük meg az Uniroyal WinterExpert téli gumikat

Kiknek érdemes fontolóra venni az Uniroyal WinterExpert téli gumik beszerzését?

Tudatosan gondolkodó autósoknak, akik téli viszonyok között is kifogástalan minőségű autógumikkal szeretnének gondoskodni a vezetés biztonságáról és háborítatlan élményéről. Nem elhanyagolható az sem, hogy kedvező árfekvésű gumikról van szó.

Vagyis az Uniroyal WinterExpert gumik messze nem a legdrágábbak. Cserébe remekül teljesítenek még akkor is, ha esősre, csapadékosra, netán erőteljes havazásra vált az időjárás. Ha nem vezetünk minden nap száz kilométereket, akkor ideális választást jelenthetnek a tél egész szezonjára.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences