ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Ismerjük meg a Hankook K135 Ventus Prime 4 autógumikat!


Mi mindent érdemes tudni a Hankook K135 Ventus Prime 4 gumiabroncsok esetében? Milyen előnyökkel és teljesítménnyel járhat a rendszeres használatuk? Kiknek, illetve mikor lehet célszerű fontolóra venni egyrészt a beszerzésüket, másrészt a rendszeres alkalmazásukat?

A cikkben ezen kérdések mentén igyekszünk bemutatni a Hankook K135 Ventus Prime 4 szériáját. Úgyhogy ennyi elég is bevezetőként, most pedig következzenek maguk a részletek!

A Hankook bizony már a K135 Ventus Prime 4 elődjénél is magasra tette a lécet!

A Hankook gumiabroncsokat jól ismerők számára talán nem is számít újdonságnak, hogy a Ventus Prime 4 bizony már a sorozat negyedik generációjának számít. Az előtte nagyot futó K125 Ventus Prime 3 rendkívül népszerű választást jelentve bizonyult sok-sok autós kedvencének. Már csak amiatt is, hogy ideális arányban volt valahol félúton a gazdaságos, kisautós, illetve a sportos vezetési stílushoz passzoló autógumik között. Maximális kényelmet és a prémium érzetet biztosítva menet közben, mindezt ráadásul igencsak kedvező áron.

Nos, a jelek szerint ezt sikerül újabb szintre helyezni a negyedik generációs Hankook K135 Ventus Prime 4 autógumik esetében. Mindjárt mutatjuk, hogyan és miként.

A Hankook K135 Ventus Prime 4 szériát meghatározó alapvető sajátosságok

Mindenképp ki kell emelni, hogy ezekkel az abroncsokkal az optimális vezetésirányítás és kényelmes rugózás nem elhanyagolható hozzáadott értékét kaphatjuk vezetés közben. Köszönhetően annak is, hogy magas futásteljesítményt biztosító keverék technológia bevetése történt a gumik fejlesztése közben.

Szintén komoly pozitívumot jelent a kiváló tapadás nedves úton, akár szélsőséges időjárási viszonyok között is biztosítva a zavartalan autózás feltételeit. Ha ez nem volna elég, a gumik pluszban még bordázott csatorna falakat is kaptak az alacsony zajszint érdekében. Ennek köszönhetően csendes és kényelmes futás jellemző rájuk. Amiatt is, mivel a blokkrendszerek számának növelésével az útfelületre gyakorolt hatás minimálisra csökken, kényelmesebb futást eredményezve ezáltal.

Milyen körülmények között milyen teljesítmény várható ezektől az autógumiktól?

Mindenekelőtt a kényelem és a futásteljesítmény az, amiben a Hankook K135 Ventus Prime 4 minőségi gumiabroncsok kimagasló szintet hoznak. Ez a két tényező maximálisan érvényesülhet tehát a használatukkal.

Ismerjük meg a Hankook K135 Ventus Prime 4 autógumikat!

Szintén kiváló teljesítőképesség és megbízható viselkedés jellemző rájuk nedves útviszonyok között. Ezenfelül száraz utakon, illetve sportos vezetési stílus mellett is nyugodtan támaszkodhatunk az általuk biztosított masszív hatékonyságra.

Kiknek jelenthetnek ideális választást a Hankook K135 Ventus Prime 4 gumiabroncsok?

Ahogyan azt már fentebb is említettük, a kifogástalan színvonalat képviselő gumiabroncsok használatát preferálók jó eséllyel nem fognak csalódni ezekben a gumikban. Már csak amiatt sem, mivel egészen kedvező áron juthatnak az elsőrendű teljesítményhez.

 Hankook Ventus Prime 4 K135 nyári gumiabroncs

A Hankook K135 Ventus Prime 4 gumiabroncsok használata magánszemélyeknek, cégeknek, flottáknak, autógyártóknak egyaránt előnyére válhat. Méghozzá a használat jellegétől és vezetési stílustól gyakorlatilag teljesen függetlenül.

Úgyhogy maximálisan remek választást jelenthet a nyári gumiabroncsok szempontjából, többféle autómérethez és vezetési stílushoz egyaránt.

 

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences