ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Hogyan kerüld el a felesleges kiadást gumivásárláskor


A spórolás, a költséghatékony életvitel mindenkinek fontos, de a mostani válságos helyzetben még inkább előtérbe kerül majd az effajta gondolkodásmód. Az pedig teljesen érthető, ha ebben a helyzetben először nem az élelmiszeren, a lakhatáson vagy a gyógyszereken spórolsz, hanem például a gumiabroncson. Éppen ezért hozunk egy útmutatót, melyek azok az alacsonyabb kategóriás gumiabroncsok, melyeket a megfelelő vezetési stílussal társítva bárki nyugodt szívvel megvásárolhat.

Sok autó tulajdonos – jellemzően magasabb ár fekvésű autók esetében - kényelmi szempontból választ prémium kategóriás gumit, melyek menetzaja is alacsonyabb, illeszkedik a tulajdonos vezetési stílusához, vagy egészen egyszerűen a márkahűség az, ami befolyásolja döntését. Akkor érdemes olcsó gumit választanod, amennyiben az autód döntő többségében lakott területen, mérsékelt haladási sebességgel használod. Ebben az esetben nem indokolt prémium vagy középkategóriás téli vagy nyári gumit használnod az autódon.

 Hogyan kerüld el a felesleges kiadást gumivásárláskor

Összegezve, akkor érdemes olcsóbb gumiabroncsot választanod, ha:

 

Webáruházunkban rengeteg olyan márka található meg, melyek maximálisan kielégítik az igényeket a fentiekhez passzolva, azonban az áruk igazán kedvező. Ezekből hoztunk néhányat.

 

Aplus

Az APLUS márka az alacsony költségvetésű kereskedelemre specializálódott, ezáltal jó minőségű, költséghatékony gumiabroncsokat találunk a kínálatában. A cég elsőosztályú abroncsgyártó berendezésekkel dolgozik Németországból, Olaszországból és Kínából. A Shandong HAOHUA Tire Co., Ltd. figyelmet fordít a szigorú minőség-ellenőrzési rendszerekre, amelyeknek köszönhetően az APLUS gumiabroncsoknál is biztosítja a jó ár/érték arányt.  Az APLUS minden évszakra megfizethető gumiabroncsokat gyárt, nyárra, télre, akár egész évre. Különböző tesztekben bebizonyítják, hogy az olcsó árnak nem kell alacsonyabb minőséget jelentenie. Az APLUS abroncsok alacsony kopással és jó tapadással futnak a legkülönbözőbb útviszonyok között.

A márka termékeiből főként a téli gumikat tudjuk ajánlani, amelyek az Aplus kínálatunk háromnegyedét fedik le.

Az Aplus gumiabroncsokat itt találod.

 

Royal Black

A Royal Black márka a Hollandiában alapított, teljes nevén Kyoto Japan Royal Black nevű autógumi gyártó terméke. Egy új cég, amely a Kyoto Japan Tire Group, valamint a Qingdao Royal Black Tire Company összefogásával alakult meg. A japán és kínai vegyesvállalat a japán technológiai és értékesítési tapasztalatokat a kínai gyártási potenciált és versenyképességet kombinálva kívánja meghódítani az európai, ezen belül a magyar piacot. A kínálat jelenleg 310 méretből áll, felhasználási területek szerint személy, kisteher, 4x4 és kisteher kategóriákat foglal magába, ezen belül természetesen a téli és nyári autógumikat is megtalálhatjuk. Minden abroncs a legszigorúbb gyártási és minőségi vizsgálatok felhasználásával kerül forgalomba.

A gumira olyan tulajdonságok jellemzőek, mint a megbízhatóság, az alacsony zajszint, a jó futásteljesítmény, a megfelelő gördülési ellenállás, mely alacsony fogyasztási mutatót eredményez vagy éppen a könnyedén érvényesíthető, kiterjeszthető, hosszútávon elérhető garancia.

A Royal Black közkedvelt márka, a vásárlóink több, mint 20%-a ezt a gumit választja. A téli mintázatai kiemelkedőek ebben a kategóriában.

A Royal Black gumiabroncsokat itt találod.

 

Kingstar

A Kingstar autógumi, a Hankook nevéhez kötődve gyártott termék az alsó kategóriás gumik palettájáról, egy minőségi gyártótól. A Kingstar gumiabroncsot a Hankook gumijaként forgalmazzák, és Kínában gyártják, szigorú minőségi és technológiai követelmények betartásával. A Hankook vállalat a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, 4x4 és kisteherautók számára állít elő gumiabroncsokat. A világ minden táján, 185 országban teljesített értékesítésein keresztül, a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért gumi eladási árbevétel tekintetében. A Hankook Tire 1941 óta törekszik kielégíteni ügyfelei igényeit, kiváló minőségű termékeket és élvonalbeli technológiákat használva fel az értékek fokozásához.

A Kingstar gumijai közül a nyári mintázatokat tudjuk ajánlani, amelyek remek ár/érték aránnyal rendelkeznek.

A Kingstar gumiabroncsokat itt találod.

 

Roadmarch

A Roadmarch az tíz legnagyobb kínai abroncsgyártó egyike és megtalálható a világ 30 legjobb gumigyártóinak listáján. A vállalat a személyautó és kistehergépjármű-abroncsokra szakosodott. A gyárakat 1 milliárd euró beruházás keretében hozták létre. Az üzemekben gyártott minőséget a CCC, DOT, ECE, SMARK, REACH, GCC, SONCAP, BIS, INMETRO tanúsítványok fémjelzik. A 600 méretet felölelő abroncsválasztékukban személyautók, terepjárók, nagy teljesítményű járművek és kisteherautók számára készült téli, nyári és négyévszakos (H/T, A/T, M/T) gumik is találhatók.

A Roadmarch abroncsai közül a félterepes és off road gumikat ajánljuk, ha terepjárójához keres megbízható gumit olcsón, ez lesz az optimális választás.

A Roadmarch gumiabroncsokat itt találod.

 

Lassa

A török Lassa márkát 1974-ben alapították meg. A Sabanci és Társai csoport alapította. Az 1980-as években egy közös vállalkozás keretében társult a japán Bridgestone Corporation vállalatóriással. Az abroncsokat a Brisa gyártja, amely a világ egyik legnagyobb üzemét működteti 350.000 négyzetméteren.  A Lassa, amely napról napra folytatja növekedését a gumiabroncs -ágazatban, a törökországi utakon szerzett szakértelmét és tapasztalatait az egész világra, főként európai országokba exportálja, ezzel is hozzájárulva az ország gazdaságához. A vállalat több mint 60 országban és több száz forgalmazón keresztül biztosítja a fogyasztók számára a Lassa abroncs minőségét.

A Lassa gumik fő jellemzője az üzemanyaghatékonyság és a minél kisebb környezetszennyezés.

A Lassa gumiabroncsokat itt találod.

 

Laufenn

A Laufenn szintén egy globális márka, melyet 2014-ben alapítottak, és elfogadható áron kínál olyan sofőrök számára abroncsokat, akik egyszerű, de lendületes és divatos életstílust követnek.

A 2015-ös amerikai és kínai indulást követően 2016-ban fokozatosan terjeszkedtek az európai, a közel-keleti és az ázsiai piacokra. A Hankook Tire gyártástechnológiájára építve már bizonyítottak a megbízhatóság és a minőség terén. A márka ismertségének növelése érdekében hivatalos szponzorai az Európa-ligának, mely egy tekintélyes európai futballbajnokság az Európai Labdarúgó-szövetség szervezésében.

Széles körű termékcsaládjai megfelelnek a különféle ügyféligényeknek, a prémium sport, a személyautó és a városi terepjárók szegmensében egyaránt. A kínálatukat 2020-ban a kereskedelmi járművekre is kiterjesztették.

A Hankook gyártástechnológiája miatt jó minőségű gumikat vehetsz alacsony áron.

A Laufenn gumiabroncsokat itt találod.

 

Hogyan került el a felesleges kiadást gumivásárláskor

Sportiva

A Continental ezzel a márkával olyan középkategóriás abroncsot hozott létre, amely ár-érték arányban a vetélytársai fölött áll. Középkategóriás abroncsai nagyon jól szerepelnek a teszteken, eredményeik a prémium kategóriás gumik eredményeivel vetekszenek. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4x4 autók számára. A nagyobb aquaplaning-ellenállással és nagyobb stabilitással az erős profilú Sportiva gumiabroncsok jó felületi tapadást biztosítanak. A gumiabroncsok futófelületei egyenletes kopást és hosszabb élettartamot nyújtanak, ideálisak bármilyen személygépkocsihoz vagy teherautóhoz. Az alacsony gördülési ellenállást és a közúti zajt a gumiabroncs korszerű technológiája biztosítja. A Sportiva gumiabroncsok jobb futásteljesítményt és jó tapadást biztosítanak az útfelületen.

A Sportiva gyártása Continental bármely európai gyártósorán történhet. Gumiabroncsaikat jellemzően alacsony áron kínálják, de minőségük felülmúljak kategóriájukat.

A Sportiva gumiabroncsokat itt találod.

 

Davanti

A Davanti egy brit gumiabroncsgyártó vállalat. A Davanti termékeket több, mint 65 országban értékesítenek. A Davanti évente több mint 2,5 millió gumiabroncsot ad el 4x4-esekhez, kis személygépkocsikhoz, taxikhoz, nagy teljesítményű sportautókhoz, terepjárókhoz és könnyű haszongépjárművekhez.

Tervezésük során minden Davanti abroncsot gondosan fejlesztettek ki 3D-s számítógépes szimulációk és pályatesztek kombinálásával, saját tesztlaboratóriumban. Az innováció, a minőség és a teljesítmény minden Davanti gumiabroncs sajátja. A gyártásuk alapját képező csúcstechnológiának köszönhetően maximális manőverezhetőséget, hatékonyságot és kényelmet biztosítanak. Minden Davanti gumiabroncs jellemzője a nedves útburkolaton nyújtott kivételes tapadás és az alacsony menetzaj.

A nálunk dolgozó kollégák közül többen is a Davanti gumit választották, a remek ár/érték arány miatt.

A Davanti gumiabroncsokat itt találod.

 

Ráadásul az alábbi márkákhoz most 2 év ingyenes kátyúgaranciát is biztosítunk:

 

Természetesen az fontos, hogy a mindenki a számára megfelelő gumiabroncsot válassza. Ha úgy érzed, hogy nem vagy biztos a döntésben, hívj minket bátran, igyekszünk az autódhoz, vezetési stílusodhoz leginkább passzoló gumit kiválasztani.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences