ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Hankook W462 - A nyugodt téli vezetéshez


Sok mindent meghatároz a gyártó kiléte a gumivásárlás során. A Hankook gumik esetében elmondhatjuk, hogy remek minőséggel segítik elő a gondtalan autóvezetést. Optimális választás magánszemélyeknek, cégeknek és flottáknak egyaránt.

Amit a Hankook W462 Winter i*cept RS3 gumiabroncsról alapvetően tudni érdemes

A sorozatban a W462 téli abroncsok váltják fel a Winter I*cept RS2 (W452) abroncsokat.

Fontos tudni, hogy minőségben ugyan a felső-középkategóriát erősíti, de felveszi a versenyt a prémium téli gumikkal. Olyan sofőrök igényeit kiszolgálva, akik dinamikus vezetés mellett is biztonságban érezhetik magukat.

Hankook W462 - A nyugodt téli vezetéshez

Milyen technikai tulajdonságait érdemes megemlíteni a W462-nek?

Az elődjéhez képest 10%-al nagyobb a futásteljesítménye, így akár több szezont is szolgálhat alattunk ugyanaz a szett gumi. A második generációs Aqua Pine gumikeveréke áthidalja a vizes, és a kopási teljesítmény közti ellentétet, és a 7%-os vizes fékteljesítmény javulás mellett, 10% növekedést mutat a kopásállóság terén. A Winter I*cept RS3 W462 „fordított V-alakú” mintát kapott, vagy is az átlós hornyok nem egyben helyezkednek el, mint az megszokott, hanem két irányba.  A Hankook tesztjei alapján ez a kialakítás növeli a hosszirányú tapadást havas felületen, és a havas fékezési teljesítmény 4%-kal javult az előző generációs abroncsokhoz képest.

Az előző szériával ellentétben a W462 mintázatot a mikroszéleknek hívott megoldás is segíti. A mikroszéleknek köszönhetően a vállrész ürege kiszélesedik, így javul a tapadás a havas útfelületen. Ezek az oldalirányú tapadást is segítik, amikor a jármű havas úton kanyarodik. A tapadást ezen felül a 3D lamellák segítik, melyet most már a Hankook a téli abroncsain is alkalmaz. Ezek a különleges lamellák minimálisra csökkentik a blokkok mozgását, ezáltal jobb úttartást biztosítanak.

Összesen 61 méretben gyártják, amelyek közül a 165/65 R14 a legkisebb és 225/55 R17 a legnagyobb, így elsősorban a kisautók, a kompakt szedánok és kombik és a crossoverek számára lehet tökéletes választás. A W462 természetesen rendelkezik a 3PMSF téli minősítéssel, így külföldön is használhatjuk, ahol a jogszabályok ezt megkövetelik.

Hankook W462 - A nyugodt téli vezetéshez

Milyen a megítélése a guminak?

Ez egy hétköznapi használatra szánt gumi, amely a mindennapi téli közlekedésben is megállja a helyét, akár városi vezetésről akár ingázásról beszélünk. Az autós magazinok eredményei is igazolják, hogy érdemes ezt a mintázatot választani. A német ADAC európa egyik legnagyobb autós egyesülete, már többször is ajánlotta elődjét az évek során. A tesztelés során többször dicsérték kiváló havas és nedves teljesítményükért és jó ár-érték arányukért. Kiszámítható, stabil és megbízható minőség jellemzi, így érdemes letenni voksunkat mellette.

A Hankook W462 Winter i*cept RS3 gumikat itt tudod megvásárolni: https://www.olcsobbgumi.hu/gumiabroncsok?szuro=w462

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences