ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Ezért éri meg Kingstar téli gumi mellett dönteni


Mi mindent nyerhetünk autósként akkor, ha Kingstar téli gumi mellett tesszük le a voksunkat? Mikor lehet a legjobb azt mondani, hogy számunkra igenis ennek a brandnek a téli modelljei lesznek a legjobbak?

Egyre több és több autós választja, és használja nagy megelégedéssel a brand autógumijait, ezért arra gondoltunk, külön cikkben is részletezzük a mellettük szóló előnyöket.

Mit érdemes tudni a Kingstar gumiabroncs márkáról?

Mindenekelőtt azt, hogy dél-koreai gyökerekkel rendelkező manufaktúráról van szó. Fontos tudni, hogyha Kingstar téli gumi mellett tesszük le a voksunkat, valójában a Hankook ernyői alatt végbemenő gyártási folyamat eredményét használhatjuk.

Az 1940-es években alapított Kingstar ugyanis a Hankook tulajdonában lévő, egyúttal a Hankook technológiájával dolgozó brandnek számít. Amely a gyártási és értékesítési tevékenységének döntő részét a Távol-Keleten menedzseli.

Ettől függetlenül a magyar utakon is egyre több olyan autót lehet látni, amelyek Kingstar autógumikal vannak felszerelve. Nemcsak nyáron, hanem a sokszor nehezebb, körülményesebb téli időszakban is. Természetesen ez nemcsak a véletlen műve.

Ezért éri meg Kingstar téli gumi mellett dönteni

Kiknek az igényeihez passzolhatnak alapvetően a Kingstar téli gumi modellek?

Mindenekelőtt azoknak az autósoknak az igényeihez tökéletes a Kingstar, akiknél az ár-érték arány kiemelt helyen van a döntést befolyásoló faktorok között. A brand ugyanis leginkább az alsó- és közép-kategóriás autókhoz, illetve autótulajdonosok igényeire pozícionálja magát.

Jó minőséget, megbízható teljesítményt kínálva, kedvező árkategóriájú abroncsok formájában. A Kingstar minőségű autógumik pontosan ezek miatt a szempontok miatt egyre népszerűbbek, hiszen Európától Amerikáig mindenütt nagy sikerrel forgalmazzák őket.

Mi magunk is elmondhatjuk, hogy vásárlóink körében sokan választják ezeket az abroncsokat. Ami pedig igazán örömteli, hogy még a legritkább esetekben sem szokott érkezni velük kapcsolatban egyetlen garanciális kifogás sem. 

Mit kaphatunk a pénzünkért cserébe, ha Kingstar téli gumikat választunk?

Korrekt teljesítményt, méghozzá egészen alacsony ellenértékért cserébe. Vagyis remekül járhatunk ezekkel a gumikkal abban az esetben, ha lehetőség szerint olcsón szeretnénk megbízható abroncsot vásárolni, közben pedig a menet közbeni teljesítményt sem akarjuk feladni.

Főként abban az esetben célszerű ezek mellett a téli gumiabroncsok mellett dönteni, ha relatíve keveset autózunk télen. Hogyha heti egy-két alkalommal vesszük elő az autót, jellemzően akkor is csak rövidebb távokra.

Ebből a szempontból tökéletesen kiszolgálhatják az igényeket, miközben a pénztárcánkba sem kell miattuk indokolatlanul mélyre nyúlnunk. A legjobb pedig, hogy a várható élettartamukat tekintve is joggal reménykedünk a zökkenőmentes és tartós rendelkezésre állásban.

Ezért éri meg Kingstar téli gumi mellett dönteni

Téli gumi keresésénél a következőkre érdemes még odafigyelni

Kulcsfontosságú, hogy a gumiabroncsok kifogástalan minőségén túl a méretválasztás kérdésében is sikerüljön tudatosan dönteni. Ehhez a legjobb megnézni, hogy mit javasol az autóhoz tartozó leírás.

Ha már megvannak a téli gumik, érdemes rendszeresen figyelni a gumiabroncsokban lévő nyomást. Hiszen ez is nagyban befolyásolja nemcsak a teljesítményt, hanem az élettartamot és az üzemanyag fogyasztásának mértékét is. A téli időszak után pedig a gumik megfelelő tárolása lehet még döntő fontosságú.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences