ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Érdemes odafigyelni az Uniroyal téli mintázataira!


Régebb óta terveztem, hogy legalább egy poszt erejéig foglalkozni fogok az Uniroyal téli abroncsaival. Ez a márka eddig kimaradt a szórásból, most viszont, hála az ADAC 2013-as téli tesztjének, és az Uniroyal MS Plus 77 tiszteletre méltó eredményének, pótolom a hiányt.

Az említett téli minta, a 225/45 R17 H méretkategóriában indult a német autóklub abroncs tesztjén, és láss csodát, a legjobbak között végzett, kifejezetten ajánlott minősítést elérve.

Az abroncs, egy széria új tagja, ugyanis az Uniroyal MS Plus 66-ot „váltja.” A gyártó cég mérnökei, az aquaplaning jelenség területén emelték ki az új téli abroncs legnagyobb fejlődését, de ne szaladjunk el amellett se, hogy az ADAC teszten, a kategória leggazdaságosabb abroncsa lett az MS Plus 77!

A másik oldal, amiben egy picivel alulmaradt a dobogós téli gumiktól, a kopásállóság, bár ettől nem kell megijedni.

Nagyon úgy fest, az Uniroyal ráérzett idén valamire, a téli gumi gyártást illetően. Igaz volt ideje a fejlődésre, a cég története ugyanis a 19. század második feléig nyúlik vissza. 1868-tól íródik az Uniroyal történelemkönyve. Napjainkban, az európai egység, a Continental csoport tagja.

Videók az Uniroyal Ms Plus 77 mintáról:

 
 
 
TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences