ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Davanti - Egy új márkát hozunk nektek


 

Napokon belül számotokra is elérhető lesz legújabb márkánk, a Davanti! Már a raktárban csücsül mind az 1098 abroncs, ám a héten még árazás alatt vannak a termékek, illetve készülnek a kampányok. De ne aggódjatok, jövő héttől tudjátok majd rendelni, méghozzá 9 különböző méretben!

Olasz név, angol márka. Ez a kombináció adja a Davanti egyediségét, ugyanis mediterrán hangzású neve ellenére egy igazi angol cégről van szó, akik egész konkrétan a Mersey partjáról érkeztek. Maga a cég 1980 óta van jelen a piacon, ráadásul ma már világszerte elérhető a Davanti abroncs. Brazíliától Svédországig, Izraeltől Oroszországig, szinte bárhol találkozhatsz ezzel a márkával.

 

Davanti téli gumiabroncsok

 

És nem véletlenül! Bár a márka szinte mindenki számára ismeretlen, ettől függetlenül az abroncsok rendkívül jó minőségűek, akár szuperautókon is megállják a helyüket. Tudjuk, hisz múlt héten Portugáliában teszteltük a nyári mintázatokat. Volt ott 911 GT3 RS, AMG GTc,  E53 AMG, Alpine A110, meg hasonló autós csemegék. És a Davanti DX640 mindegyiken tökéletesen viselkedett, akár 315/35R20 méretben is.

Azonban, nálunk a tél következik, így egyelőre a nyári mintázatokaról hiába beszélek. Raktáron jelenleg mind az 1098 abroncs téli, vagy Wintoura vagy Wintoura+ mintázat, ráadásul 6+3 méretben! Nézzük is, melyek ezek:

 

Ezekből az abroncsokból lesz idén raktáron, ráadásul ez az 1000 db elég korlátozottnak számít (van olyan méret, ahol egyetlen márkából 4000+ van raktáron), szóval, ha kinézted a Davanti gumikat magadnak, érdemes lesz rá gyorsan lecsapni! Ami a döntés mellett szól, hogy a Davanti gumik is megkapják a 2 év ajándék kátyúgaranciát, melyet akár 1 vagy 2 db vásárlásakor is tudsz érvényesíteni.

Az abroncsok jövő héten érkeznek a webáruházba, addig a Facebook-oldalunkon tudod követni az eseményeket a márka történéseiről. Vagy, visszanézheted milyen fotókat, videókat csináltunk Portugáliában a DX640-et és a Terratourát tesztelve.

A Davanti téli abroncsai itt lesznek elérhetőek.

A Davantiról pedig itt tudhatsz meg többet.

 

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences