ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Bridgestone Téli Promóció - Meghosszabbítva!


A Bridgestone meghosszabbította a téli promócióját, így az üzemanyag utalvány a november 30-ig vásárolt abroncsokhoz is jár (de legkésőbb az ajándékok készletének erejéig)! 


A Bridgestone téli promóció meghosszabbított időtartama
: 2015. október 1. – november 30-ig, vagy a készlet erejéig tart.

A promóció weboldala: www.passion.bridgestone.hu

Résztvevő termékek: TÉLI Bridgestone személyabroncsok és 4x4, valamint defekttűrő abroncsok

Kik vehetnek részt: magánszemélyek

Ajándékok: Shell üzemanyagutalvány

Az érvényes Regisztrációt benyújtó Vásárlók Shell üzemanyag utalványt kapnak a Gumiabroncsok méretétől függően az alábbi értékekben:

  1. négy darab 15” vagy annál kisebb átmérőjű téli Bridgestone személyabroncs vásárlása esetén a Résztvevő jogosult a nyereményre 1db üzemanyag-utalvány formájában, összesen 5000 Forint piaci értékben.
  2. négy darab 16” vagy 17” méretű téli Bridgestone személyabroncs vásárlása esetén a Résztvevő jogosult a nyereményre 2db Shell üzemanyag-utalvány formájában, összesen 10 000 Forint piaci értékben.
  3. négy darab 18” vagy annál nagyobb átmérőjű téli Bridgestone személyabroncs, defekttűrő vagy 4x4 abroncs vásárlása esetén a Résztvevő jogosult a nyereményre 3db Shell üzemanyag-utalvány formájában, összesen 15 000 Forint piaci értékben.

Valamint a Promóciót követően az érvényes Regisztrációt benyújtó Vásárlók egy Sorsoláson vesznek részt, ahol 3 db prémium síléc kerül kisorsolásra

  1. 3 pár prémium síléc

A vásárló teendője:

  1. Legkésőbb november 30-ig regisztrálnia kell a www.passion.bridgestone.hu weboldalon, a regisztráció során fel kell tölteni a vásárlást igazoló számla másolatát valamint ennek során meg kell adnia személyes adatait
  2. Postán elküldjük a regisztráció során megadott címre a Shell üzemanyagutalványát.

Amennyiben a promócióval kapcsolatban bármilyen kérdése van, hívja ezt a számot: INFOVONAL: 06 1 267 48 48

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences