ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Barum Bravuris 5HM - A mindennapok hőse


A Continental márkacsoport tagja elég ismert itthon, sok magyar autó alatt vannak téli vagy nyári Barum abroncsok. 2019 tavaszától pedig akár a Bravuris 5HM mintázatot is választhatod, méghozzá rengeteg méretben.

 

Barum 5HM abroncsok 

 

Az 5HM a 3HM utódja, ez messziről is jól látszik. És bár ránézésre is szinte teljesen megegyezik, valójában azonban apróbb formai módosításokat, és új összetevőt is kapott. Az új Bravuris 5 speciálisan kifejlesztett High Mileage összetevője kiváló kilométer-teljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

 

High Mileage = Magas futásteljesítmény

A Bravuris 5 HM egy olyan polimer felhasználásával készül, amely kitűnő futásteljesítményt és alacsony kopásszintet biztosít a guminak.

Innovatív központi oldalbarázdájával, optimalizált oldalsó hornyaival sima gördülést biztosít. A kiegyensúlyozott borda pozíció optimalizálja a merevség eloszlást és az egyenletes súlypont eloszlást az úttal érintkező felületen, ami segít elkerülni az egyenetlen kopást, ezáltal megnöveli az élettartamot.

 

Barum Bravuris 5HM magas futásteljesítmény

 

Megbízható száraz és nedves körülmények közötti teljesítmény

A zárt blokkok és a szabadalmaztatott reteszelőcső kialakítás növeli a mintázat merevségét, ezáltal növekvő tapadási együtthatót és biztosabb kormányzást eredményez.

 

Barum Bravuris 5HM remek vizes teljesítmény

 

Alacsony gördülési ellenállás

A rendkívül rugalmas javított hőálló anyag, amely javított vulkanizációs komponensekkel rendelkezik, csökkenti a gördülési ellenállást. Az optimalizált mintázat csökkenti a deformálódást és megakadályozza a túlmelegedést. Kisebb surlódás = üzemanyag megtakarítás!

 

Barum Bravuris 5HM alacsony gördülési ellenállás

 

Természetesen a Barum Bravuris 5HM nálunk is kapható, méghozzá rengeteg méretben!

 

 

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences