ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Az Apollo Alnac 4G nyári gumi széria bemutatása


Véleményünk szerint az Apollo Alnac 4G nyári gumi garnitúra sajátosságaival sok olyan autósnak lenne érdemes megismerkedni, akinél az autógumi vásárlása jelenleg aktuális kérdésnek számít.

Nekik szeretnénk valamelyest könnyebbé tenni a döntést azzal, hogy kiemeljük a legfontosabb tudnivalókat. Külön beszélünk a leglényegesebb paraméterekről, egyúttal árakról is lesz szó, úgyhogy csak javasolni tudjuk a továbbolvasást.

Az Apollo Alnac 4G nyári gumi széria bemutatása

Az Apollo Alnac 4G nyári gumi alapvető bemutatása

A gyártó által fejlesztett széria a személyautókkal kompatibilis, méghozzá tavaszi-nyári és kora őszi időjárási viszonyok között. Egy szett Apollo Alnac 4G nyári gumi esetében szemmel is látható kiváló vízelvezetést segítő széles barázdák megléte.

Magyarul ezek az abroncsok nemcsak verőfényes napsütésben teljesítenek jól, de ugyanúgy elsőrendű tapadást és stabilitást biztosítanak nedves körülmények között. Egyedi fejlesztés az Apollo mérnökeitől a barázdákkal ellátott, optimalizált merevségű központi borda is.

Ennek köszönhető a gumik alacsony gördülési ellenállása, amely kimagasló kormányzási pontossággal egészül ki. Ezek már eleve beszédes adatok, de a kulcsfontosságú paraméterek ismerete még jobban segíthet feltérképezni az előnyöket.

Milyen paramétereket célszerű kiemelni a széria kapcsán?

Ahogyan az személyautóra való gumik vásárlásánál elvárható, minden Apollo Alnac 4G nyári abroncsról elmondható a kiemelkedőnek számító érintkezési felület és az egyenletes felületi nyomáseloszlás.

Speciális megoldás még a kimondottan széles külső vállrész. Ennek köszönhetően nagyszerű kezelhetőséget lehet tapasztalni akár dinamikus kanyarbevételeknél is, száraz felületeken pedig még inkább.

Ami az üzemanyag-takarékosságot illeti, a széria kapcsán C-s értékre lehet számítani és ugyanez elmondható a fékútról is nedves viszonyok között. A zajszint érték B (70dB), amely csendes, háborítatlan autózást tehet lehetővé.

Kiknek jelenthet ideális választást ezeknek az abroncsoknak a beszerzése?

Minőséget tekintve az Apollo Alnac 4G nyári gumiabroncsokat az alsó-középkategóriában érdemes keresni. Vagyis azok számára lehet ideális, akik nem a top árszintet keresik.

Amennyiben tavasszal és nyaranta nem megyünk hetente sok száz kilométert, akkor tökéletesen megfelelhet. Még akkor is, ha a nyaralás úti céljának teljesítését kocsival tervezzük.

A brand kapcsán egyébként is tudvalévő, hogy a kifizetett pénzünkért cserébe reálisan elvárható minőséget fogunk kapni. Apropó, ez praktikus átkötést jelent az anyagi kérdések tisztázásához is.

Az Apollo Alnac 4G nyári gumi széria bemutatása

Mennyibe kerül egy szett Apollo Alnac 4G nyári gumi?

Aki gyakran szemléli a minőségi autógumik választékát, pontosan tudhatja, hogy a beszerzési ár nagysága több tényezőn is múlik együttesen. Egy-egy termékkategórián belül például a méretnek van fontos szerepe.

Az Apollo Alnac 4G nyári gumiabroncsok kisebb méretű darabjai például 10-20 ezer forintos nagyságrendben elérhetők. De a nagyobb felnimérettel kompatibilis darabokért sem kell túlságosan mélyen zsebbe nyúlni.

Ami pedig talán a legnagyobb hozzáadott érték, hogy cserébe tényleg éveken át számítani lehet a vezetés közben tapasztalható stabilitásra, száraz és nedves útviszonyok között egyaránt.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences