ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Apollo téli gumi, mint optimális választás


Mitől lehet egy Apollo téli gumi optimális választás személyautóra, terepjáróra, városi terepjáróra vagy akár haszongépjárműre is? Mi az egyáltalán, amit a gyártó kapcsán tudni érdemes?

Azon autósok számára javasoljuk a cikk elolvasását, akik nem feltétlenül a legdrágább szettet kívánják beszerezni télre, ellenben igenis szeretnének korrekt teljesítményt kapni a pénzükért cserébe. Lássuk tehát, mi mindennel célszerű tisztában lenni az indiai brand kapcsán.

Amit az Apollo brandről tudni érdemes…

Azon túl persze, hogy egy Apollo téli gumi az esetek jelentős hányadában kedvező választást jelenthet autósként. A manufaktúrát 1972-ben alapították, azaz közel 50 évnyi tapasztalat és munka áll mögöttük.

Az indiai gyökerekkel bíró brand a szorgos munkának és a szisztematikus építkezésnek köszönhetően mára öt gyártóegységet tudhat magáénak Indiában, továbbá egyet Hollandiában, valamint Gyöngyös határában egyet Magyarországon is.

Hogy miért lehet a márka nevével fémjelzett szinte bármelyik téli garnitúra ideális választás? Főként annak köszönhetően, hogy csak az elmúlt néhány évet alapul véve jelentős fejlődésen ment keresztül az a minőség, amit a gyártó termékei képviselnek.

Apollo téli gumi, mint optimális választás

Kategória szerint hová sorolhatók az Apollo téli gumik?

Az úgynevezett alsó-középkategóriába. Vagyis egyfajta arany középutat biztosítanak a prémium szint, valamint a kevésbé jó minőség között. Méghozzá többféle autótípushoz, ami egyértelmű előnnyel ér fel.

Személy gumi, 4x4 SUV abroncs, netán furgon vagy kisteher az, amelyik kategóriában téli kollekcióra lenne szükség? Gond egy szál se, merthogy az Apollo a felsorolt szegmensek mindegyikére tud megoldást kínálni.

Sőt, kimondottan elismertnek számítanak a brand termékei a teherautót vezetők körében. Természetesen a menet közben mutatott teljesítmény tükrében. Kanyarodjunk is rá képletesen szólva a beszerzés mellett szóló érvekre.

Ezért járhatunk jól a gyártó télen használatos szettjeivel

Az alsó-középkategória említése után minden bizonnyal sejthető már, hogy a kedvező ár-érték arány egyértelmű hívószó lehet a brand termékei mellett. De ott van mindemellett a kifogástalan teljesítmény is, ami igazán kiemeli ezeket a téli abroncsokat a konkurensek közül.

Városi útviszonyok között például olyankor sem lesz rájuk panasz, ha váratlanul leesik a hó, netán egyéb szélsőséges körülmények miatt válnak csúszóssá az utak. Sok szettnél külön fejlesztés a középen lévő egyenes és a vállrészen fekvő lapított lamellák együttes elhelyezkedése. Ezek kombinációja ugyanis kiváló kormányozhatóságot biztosít egyenes és kanyargós úton. 

Hiszünk az általunk kínált gumiabroncsok kifogástalan minőségében, ezért a nálunk vásárolt gumikhoz 2 év kátyúgaranciát adunk.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences