ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

Amit a Hankook autógumikról alapvetően tudni érdemes


Mit érdemes alapvetően tudni a Hankook autógumiról? Milyen minőséget képviselnek ezek az abroncsok? Illetve milyen autótípushoz és körülményekhez javasolt az alkalmazásuk? A cikkben valamennyi kérdésre részletes választ adunk, vagyis rávilágítunk a Hankook gumik minőségét és megbízhatóságát meghatározó szempontokra.

Néhány hasznos tudnivaló a Hankook márkáról

Hogyha a brand teljes nevét szeretnénk használni, akkor mindenképp Hankook Tire elnevezéssel kell illetnünk. Egyébként egy dél-koreai gumigyártó manufaktúráról van szó, amely az 1941-es esztendő óta igyekszik folyamatos jelleggel ellátni a vásárlókat.

 

Hankook pályagumi

 

A töretlen lelkesedésnek, a terjeszkedésnek és a fejlesztéseknek hála, a Hankook mára nemzetközileg ismert és elismert gumiabroncsgyártónak számít. Méghozzá olyannyira, hogy nem akármilyen gépjárműgyártók kötnek vele szoros együttműködést.

Elég csak megemlítenünk a Ford, Volvo, Mitsubishi, Renault vagy a Volkswagen nevét, hogy a felsorolás önmagában is beszédes legyen.

Mit tesz a Hankook azért, hogy egyre jobb minőségű autógumikat legyen képes legyártani?

A Hankook Tire berkein belül nemcsak a piaci trendek folyamatos nyomon követését tűzték ki célként. Sokkal inkább az autózással kapcsolatos trendváltozások prognosztizálása a célkitűzés, vagyis ennek az érdekében rendelnek alá megannyi erőforrást.

Hogy a szándék megvalósuljon, ahhoz egyrészt folyamatos innovatív fejlesztésekre van szükség. Vagyis elengedhetetlen feltétele a Hankook népszerűségének a megőrzéséhez, hogy folyamatosan magas minőségű termékekkel legyenek képes ellátni a vásárlókat. Mindemellett a másik fő mozgatórugó a termékskála szélesítése. Vagyis az a szempont, hogy normál személyautóhoz, városi terepjáróhoz vagy akár haszongépjárművekhez is lehessen Hankook gumikat vásárolni téli, nyári vagy négyévszakos kivitelben.

Hankook autógumit vásárolva erre számíthatunk a pénzünkért cserébe

Hogyha el akarjuk helyezni a többi gumigyártóval együtt egy képzeletbeli skálán a Hankook gumikat, akkor valahol a középkategóriás, illetve a prémiumkategóriás darabok között találhatnánk meg a helyüket.

 

Hankook gumiabroncs

 

Egyes vélemények szerint ugyanis inkább a prémium, más álláspontok alapján pedig a középkategóriás gumik közé tartoznak. Persze ennél lényegesen fontosabb, hogy Hankook abroncsokat vásárolva mit is kapunk a pénzünkért cserébe.

A fentiekből már jó eséllyel kiderülhetett, hogy a Hankook gumik ritkán okoznak csalódást. Vagyis magas minőséget képviselnek, elősegítik a biztonságos és nyugodt autózást, ráadásul viszonylag kedvező árért cserébe szerezhetők be.

Mikor lehet ideális döntés Hankook gumit vásárolni az autónkra?

A Hankook gumiabroncsok vásárlásában egyaránt gondolkodhatunk akkor, ha az autót viszonylag ritkábban vesszük elő, vagy akár hetente többször is használjuk. Minőség és megbízhatóság szempontjából ugyanis nem lesz vele gondunk, az autó úttartása pedig kellően stabil marad akár a nem éppen kedvező időjárási viszonyok között is.

 

Hankook - BMW kooperáció

 

Ez pedig egyaránt igaz akkor, ha kisebb személyautóra, nagyobb családi autóra vagy akár egy SUV-ra keresünk éppenséggel gumikat. A Hankook nagyszerű opció, ha megfelelő ár-érték arány mellett akarjuk megoldani a gumivásárlást.

Hogyha a Hankook gumik választását vagy beszerzését illetően kérdés merülne fel, az alábbi elérhetőségeken szívesen segítünk.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences