ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

A Michelin Crossclimate 2 négyévszakos autógumik bemutatása


Ebben a cikkben a Michelin Crossclimate 2 típusú autógumikkal foglalkozunk kiemelten. Mégpedig azért, mert a kategórián belül is páratlan minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot jelenthet a használatuk. Következzenek tehát a részletek!

Amit a Michelin Crossclimate 2 gumikról alapvetően tudni érdemes

A Michelin Crossclimate 2 autógumik a négy évszakos változatok között is kiemelkednek a teljesítményüket, valamint a megbízhatóságukat tekintve. Kapásból ezt bizonyítja, hogy havas útfelületre minősített (3PMSF*) abroncsokról van szó. Amelyekkel egész bátran útnak lehet indulni akár hóval borított úttesten is, hiszen a gumi a legjobb teljesítményt nyújtja, nemcsak fékhatás, hanem a vonóerő tekintetében is. Persze nemcsak csapadékos időben tudja mindezt, hanem a száraz és a nedves fékhatás szempontjából egyaránt élenjáró stabilitást biztosít menet közben.

A Michelin Crossclimate 2 négyévszakos autógumik bemutatása

Szintén lényeges fizikai sajátosság a Michelin Crossclimate 2 gumik kapcsán a hőérzékeny futófelület. Ami azt jelenti, hogy az összetétele alkalmazkodik a változó hőmérsékletű útfelülethez.

Fizikai sajátosságok, amelyek szintén a vezetés biztonságát támogatják

Kiváló fejlesztésnek számítanak a futófelület blokkjai, amelyeknek a nyomata hatékonyan megnöveli a hóban való vonóerőt. Ki kell még emelni a ferdeszögű futófelület blokkokat is, amelyek képesek maximalizálni a talajjal való érintkezést, így a legjobb száraz fékezést segítik elő.

A Michelin Crossclimate 2 négy évszakos gumiknál a vízelvezetésre kialakított V alakú barázdáknak is fontos szerepük van, hiszen biztosítják a kiváló nedves fékhatást. Nyugodtan ki lehet azt jelenteni, hogy ezekkel a gumikkal egész évben biztonságos lehet az autózás.

Olyannyira, hogy még a jogilag meghatározott kopási limit elérésével is a legjobb teljesítőképességet képes leadni a kategóriájában. Ami nemcsak a nedves fékhatás, hanem a havas fékhatás és a vonóerő teljesítményteszteken egyaránt megmutatkozik.

Ezekkel az előnyökkel járhat a Michelin Crossclimate 2 gumik használata 

A legfontosabb hozzáadott érték, hogy ezekkel az autógumikkal télen és nyáron, hóban és melegben, száraz és nedves útviszonyok között egyaránt zavartalan lehet a vezetés. A sokoldalú és minőségi autógumik között is kiemelkedő tulajdonságokat biztosítva ezáltal.

Michelin Crossclimate 2 gumiabroncs

Ráadásul nem is említettük még a Michelin Crossclimate 2 négy évszakos gumik P-edge technológiáját, amely megnöveli a hóban való tapadást. Szintén kiemelhető a MaxTouch felépítés, ami maximalizálja az úttal történő érintkezést, precízen és egyenletesen elosztva a gyorsulás, a fékezés és a kanyarodás közben jelentkező erőhatást.

A Michelin Crossclimate 2 gumik az üzemanyagfogyasztás szempontjából is előnyösek

A valóban minőséget képviselő autógumik használatára törekedve nem elhanyagolható szempont, hogy a választott garnitúra mennyire növeli vagy csökkenti a menet közbeni fogyasztást.

A Michelin Crossclimate 2 modellek esetében csökkentett üzemanyag-fogyasztásra lehet számítani, összehasonlítva a nyári abroncs sztenderdekkel. Nem is a véletlen műve, hogy a piacon a legkeresettebb négy évszakos gumik között tartják számon.

Amely még az elődjéhez képest is 10%-kal csökkent gördülési ellenállását nyújt, nemcsak az üzemanyag-fogyasztás mértékét csökkentve, hanem elektromos járműveknél az akkumulátor hatótávját is kiszélesítve.

TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences