ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 30 941 4611
MUNKANAPOKON: 07:30 - 16:00

A KIVÁLÓ TAPADÁS CSAK A JÉGHEGY CSÚCSA!


A téli promóció időtartama: 2015. október 19. – november 30.

A PROMÓCIÓ RÉSZLETEI:

 

1. Sodexo Bónusz utalvány

A promóciós időszakban vásárolt valamennyi Pirelli Snowcontrol 3 mintázatú abroncs garnitúra vásárlása esetén 6.000 Ft értékű Sodexo Bónusz utalványt adunk.

Ajándékutalványt a helyben felszerelt abroncsok után van módunkban biztosítani, kizárólag abban az esetben ha a szerelés szerepel a számlán.

A promócióban egy végfelhasználó legfeljebb két Sodexo Bónusz ajándékutalványt kaphat.

 

2. TyreLife kiterjesztett cseregarancia

16 collos vagy annál nagyobb méretű abroncsok esetén, a promócióban részt vevő kereskedők a Pirelli téli abroncs vásárlói számára térítés ellenében megújuló TyreLife kiterjesztett cseregaranciát biztosítanak.

Pirelli kiterjesztett cseregarancia ára végfelhasználó részére 1.990 Ft, amely összeg a kereskedés bevételét növeli.

A cseregarancia az alábbi Pirelli személy vagy SUV abroncs garnitúra vásárlása esetén adható:

Nyári abroncsok esetén:     ≥17 coll                               

Téli abroncsok esetén:        ≥16 coll

 

3. Pirelli matrica

Aki a Pirelli abroncsok vásárlásakor a kereskedelmi partnerünknél kapott Pirelli matricát felragasztja autójára, továbbá erről fotót készít, úgy hogy jól látszik a matrica és a rendszámtábla, és ezt regisztrációjával együtt feltölti a www.pirelli.hu/telipromo oldalra vagy regisztrációs adataival együtt e-mailben elküldi a kontakt@pirelli.com címre, F1 2014 XBOX 360 vagy F1 2014 PS3 játékot kap ajándékba.

A Pirelli matricákat értékesítő kollégáink juttatják el a kereskedelmi partnereinknek. A promóció időtartama alatt elfogyott matricákat marketing osztályunk pótolja.

F1 XBOX vagy PS3 játékot csak a regisztráció és a fotó együttes feltöltése esetén küldünk.

 

Részvételi feltétel:

 

  1. Sodexo Bónusz utalvány

Minden végfelhasználónak jár, aki a promóció időtartama alatt legalább egy garnitúra Pirelli Snowcontrol 3 személyautó abroncsot vásárol egy, a promócióban részt vevő kereskedőnél, és azt helyben fel is szerelteti, valamint regisztrál az utalványért.

  1. TyreLife kiterjesztett cseregarancia és Pirelli matrica

Minden végfelhasználónak jár, aki a promóció időtartama alatt legalább egy garnitúra Pirelli téli személy- vagy SUV abroncsot vásárol egy, a promócióban részt vevő kereskedőnél, és azt helyben fel is szerelteti, valamint regisztrál a cseregaranciáért és/vagy felragasztja autójára a Pirelli matricát.

 

Hogyan működik a promóció?

Megvásárolja és felszerelteti a promócióban részt vevő abroncsot, a promóció időtartama alatt.

  1. Regisztrál a pirelli.hu/telipromo honlapon és feltölti a gumiabroncs számlájának elektronikus változatát 2015. december 10-ig, ill.a gumiszervizben található űrlapon regisztrál a TyreLife kiterjesztett cseregaranciáért.
  2. A Pirelli Hungary Kft. a beérkezéstől számított 30 napon belül megküldi a Sodexo Bónusz ajándékutalványt, ill. a TyreLife kiterjesztett cseregarancia kártyát a végfelhasználónak.
TOVÁBBI HÍREINK
Update cookies preferences